|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לכל אחד יש מתישהו שלב שהוא מקבל דלקת בכתף? כבר כמה שנים שאני מתאמן, ולא היה לי את זה ואין לי מושג מה זה...
זה התחיל לי כשהרגשתי כאבים בטרפז בצד שמאל.. בקצה כזה... אחרי שבוע מנוחה שעשיתי ראיתי שזה עבר... חזרתי להתאמן ואחרי האימון, יום למחרת בערך התחלתי להרגיש כאבים רק שהפעם זה הגיע לכתף, למעלה כזה... אין לי מושג מה זה... אחרי כמה ימים זה עבר גם, והיום כשחזרתי להתאמן, איך שהתחלתי לחיצה, הרגשתי שמתחילים כאבים מציקים כאלה... ישר הפסקתי ואני מתוסכללל תחת חבר'ה יעוץ... למי שעבר את זה...
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע זה התחלה של דלקת עדיף לך לקחת שבוע מנוחה לחזור עם משקלים מאוד נמוכים כדי שאחר כך זה לא יחמיר לך ותישב בבית כמוני וכל פעם שתחזור מהר יותר אתה תלך אחורה יותר דלקת בכתף זה מתסכל חבל על הזמן אז תעשה מה שאמרתי ותעביר את זה עכשיו שבהמשך זה לא יהיה כרוני
ואל תישכח מכבי שלום מכבי שלום על אליפות תמשיכו לחלוםםםםםםםםםםםםםםםםם מאוהדי ביתר!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לך לרופא תקבל אנטיביוטיקה \ תרופות ותוך יומיים עובר לך הכאב..
מעצבן אותי אלה שחושבים ששבוע מנוחה יעיף ת'כאב.. למה לחזור עם משקלים נמוכים כשאפשר לטפל בכאב ולחזור למשקלים הרגילים שלך ?