|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
אני בן 22 וחצי שוקל 56.5 1.73 החלטתי לכחת את עצמי להעלות משקל ולפתח גוף קראתי הרבה בנושא הזה ועדיין אינ לא סגור על עצמי אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור ולכוון אותי כי אני דיי בעייתי באוכל קניתי פרפקט 3000 אני קם 5 בבוקר כל 5 ימים בשבוע 5/6 שעות שינה (עבודה אין בררה) תפריט בוקר תה 9 : 4 פרוסות לחם קלוי חצי קופסאת קוטג' . שתי ביצים חביתה מללפון 11וחצי :אני לוכח את האבקה שתי כפות מזיגה שקיבלתי עם האבקה ביחד +400 מ"ל מיים 14 : 2 שתי שניצלים בינוניים(אין לי משקל מדויק +צלחת ספגטי/קוסקוס/אורז + צלחת קרוב 19 : פרי 22 : אחרי אימון ישר אבקה שתי כפות מזיגה +400 מ"ל מיים . לאחר חצי שעה.. או חצי קופסאת קוטג +לחם/ לחמניה / +מלפפון או לחם/ לחמניה קוסאפת טונה או ארוחה שלמה כמו ארוחת צוהריים שמצוין למאלה אשמח לשמוע שיפורים ועצות לגביי זה תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו????
בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נתחיל בזה,שתספור כמה סה"כ קלוריות/חלבון/שומן/פחמימות/כלסטרול יש בתפריט..
תחשב בעזרת מחשבון,כמו מחשבון אולימפוס: http://www.olympusfit.co.il/show_mam...at_id=11&id=46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקישור לא עובד אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני הולך יום ראשון הקרוב לפגישת יעוץ תזונתי ברמת גן (סניף של ישראל בודי)
אולי אצטרך לקנות תוספים או לקבל המלצה על ציוד נלווה(מוט W ) ועל האימונים זה עולה 6 פגישות 600 ש"ח (100 כל פגישה) ויש גם פגישה אחת ב 250 ש"ח אחי... כמה ש ![]() אחרי יום ראשון אדע יותר על טיב פגישות היעוץ אשמח להעביר רשמים ![]() |
![]() |
![]() |