|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני שליח פיצה של דומינוס.. קיצר היה לי משלוח מחוץ לעיר לאיזה ישוב בבית פרטי.. קיצר נכנסתי לחצר (ואין שלט של כלב יימח שמם).. קפץ עליי דני ענק... התחיל אשכרה להתעלל בי ננעל לי על האמה...עד שהצלחתי לשחרר אותו לאחר חצי דקה..ואיכשהו הצלחתי לברוח מחוץ לגינה שלהם לחניה החוצה.. ואז לקח אותי איזה בחור שראה אותי לטרם..
וחבשו אותי ושמו לי תפרים עכשיו כמה זמן אני לא יוכל להתאמן... ![]() ![]() לא נורא העיקר הבריאות.. אה ועוד דבר זו גם תאונת עבודה + תביעה לבעלי הכלב.. קצת כסף לא יזיק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח העיקר שאתה בסדר אחי עכשיו תזיין להם תתחת לשרמוטות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח.......
חפיף, אחי! העיקר אתה בריא וכמעט שלם! אללה תזיין אותם!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חרא =\
נחמד שאתה מסתכל על הצד החיובי אני אחרי דבר כזה לא יודע מה הייתי עושה לכלב.. מה שבטוח הכלב היה נראה יותר גרוע ממני מה הנזק? ותרגיש טוב ד"א
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() חחחחח תיהיה בריא אחי !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() שיווו חחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תהיה בריא ותחזור להתאמן במהרה !
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תחלוב להם תבנק זה חלומו של כל שליח לקבל תאונת עבודה ועוד מלקוח ועוד תקיפה!!!!
יש לך מזל :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח אני במקומך הייתי אומר תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
סבבה כסף בא והולך אבל הצלקת הזאת זה לכל החיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פאק אחי, איך הצלחת להישתחרר ממנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() וואלה אחי יש לך "מזל" שזה לא היה איזה פיטבול או אמסטף עצבני
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() זה מזכיר לי את הפעם ששברתי לחתיכות דלת מזכוכית בבסיס שלי - כמויות דם אסטרונומיות מיד שמאל ומאז קשה לי עם הרצועות אחיזה באימוני גב\דדליפט-טרפזים.
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אחי תזהר אם כל הקטע של להתלונן על הכלב אני מבין זה בעסה ,והכל אבל יכולים להרדים אותו וסך הכל הוא חשב שהוא מגן על הבית שלו ועל הבעלים הוא לא אשם אז יהיה חבל אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() מה אכפת לי מהכלב הוא נכנס להסגרה עכשיו 10 ימים.. זה מה שהעירייה עושה כי היא חייבת..
בקרוב עו"ד יזיין להם תתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() לכן הבעלים יאכל את הזין ולא הכלב.. לא יעשו לו הרדמה אני בטוח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כלב שתקף בן אדם מועד להרדמה,ובצדק ,אבל הבעלים אשם פה ,הוא יודע שהכלב שלו קצת פראי ושומר על הבית ,ויודע שאמור להגיע שליח ,קשה להכניס את הכלב לתוך הבית ל10 דקות ? חוסר אחריות ,במיוחד כשאתה מגדל כלב גדול כמו דני ענק ,שלרוב הוא עדין וזה לא אופייני לו לתקוף בכלל (היה לי ניסיון עם איזה חמישה כאלה במהלך חיי ,כל אחד יותר מתוק מהשני) .
גם האמסטף ,פיטבול ,ושאר "כלבים קשוחים " יכולים להיות מתוקים בטירוף ,השאלה היא איך מגדלים אותם. כמו הסיסמא מהאתר של פיטבול בישראל "הכלב לא אשם שהבעלים לא מאולף"