|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני גר באיזור נתניה אני רוצה להרשם למשהו מעניין לא קרב מגע או ג'ודו...
ראיתי שיש ג'וג'יטסו באיזור שלי מה אתם אומרים על זה זה שווה משהו ? בקיצור אני צריך שמות של אומנויות לחימה מעניינות שיהיו חזקות .. תודה מראש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ת'אמת אני לא מבין את השטויות של אומנות לימה מעניינת...
תלמד קראטה, זה הכי טוב. אתה לומד לתת מכות ולהגן על עצמך ולחזק את הגוף נטו. חדלו שטויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ג'יאוג'יטסו ברזילאי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאני אקח אחד מאלה..
קראטה ג'וג'יטסו ויש גם נונגיטסו אבל לפי מה שהבנתי זה יותר חפצים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשביל למצוא קארטה טוב בארץ,אתה ממש צריך לחפש הרבה זמן. אני ממליץ לך על איגרוף או ג'יאוטיסטו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עם המציאות של היום קרב מגע מאוד שימושי גם ג'יאוג'יסטו טוב
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() ג'יאוג'יטסו זה לא להרביץ זה להביא את הכוח של מי שמולך נגדו... הכנעות בעיקר ( אם אתה מחפש לשבור לאנשים מפרקים ועצמות של ידיים ורגליים זה בשבילך )
ללכת מכות טוטאל - איגרוף תאילנדי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() +1 על האגרוף תילאנדי
אתה פשוט לומד לפוצץ אנשים (לצערי,חבר שלי מדגים את זה עליי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיד לך משהו, כל האומניות לחימה בתאחלס אני לא יגיד שטויות כי הם נורא עוזרים אבל לא כדי היום ללכת מכות כי פשוט מישהו שולף סכין וניגמר המשחק (וזה אחד הסיבות שאני נגד ניחרצות ללכת לקרב מגע, כי שם כביכול מלמדים אותך להתגונן מול סכין, שרק טיפש באמת ינסה לעשות את זה)
מה שאני עשיתי והפסקתי לא מזמן זה איגרוף ואיגרוף תאילנדי. לרחוב זה פשוט הדבר הכי אפקטיבי והכי קטלני שיש, אתה מוריד אנשים בפחות מ4 שניות. בהצלחה
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי מה אתה מחפש
להתחרות בזה בתור ספורט או להגן על עצמך ברחוב, או סתם כיף לדעתי Mma זה אחד הדברים היותר טובים שיש, גם תחרותי וגם כיף מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
MMA פשוט שילוב של הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה למעשה אומר שהכי כיף זה MMA אבל להיות לוחם MMA בשביל זה צריך לדעת גם אגרוף תאילנדי [או אגרוף או קראטה] וגם ג'יוג'יטסו בריזלאי[או ג'ודו או האבקות] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נינג'יטסו או ג'וג'יטסו
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אפשר לשלב עוד אבל זה נהיה כבר הסגנון הקלאסי וזה כיף מאוד, וגם יכול להיות מאוד יעיל זה לא בדיוק קרב רחוב, אבל זה יכול לעזור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אגרוף תאילנדי זה muay thai אותו דבר רק שפה אחרת, האבקות לא בטוח אחי יש מצב אבל אני חושב שיש מלא שאין להם ידע בהאבקות
חח אחי זה קטלני כמו קרב רחוב הם קטלניים אל תזלזל בהם בכלל לדעתי אם אתה זורק איזה אחד מהMMA למעגל של אנשים שיקפצו עליו וינסו להכניע אותו אז הם יתמודדו הכי טוב [בגלל שהידע שלהם הוא גם לחימת קרקע וגם עמידה וגם קלינץ' שאני לא יודע מה התרגום של זה] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
וברור שזה יכול לעזור במכות ברחוב אבל זה לא בדיוק מתאים ולמה שיכניסו אותם למעגל ומישהו ינסה להכניע? והקלינץ' זה בדיוק הקטע של האבקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() איגרוף תאילנדי
|
![]() |
![]() |
![]() |