|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו כול אימון אלוקח לי ים של זמן שעה וחצי שעתים
חבר שלי שגם קורא פה הוא אמר לי שאימון שלו לוקח שעה שעה ו10 דקות גג גג יענו לא יותר מי זה..... עכשיו הבעיה שלי שאני פשוט נח הרבה עם אני עובד דוגמא חזה 8 חזרות עד שאני מגיעה לכשל או עומד להגיע לא יודע בדיוק איך יצא פשוט אני חייב לנוח הרבה......... וחבר שלי הוא לי אני נח דקה דקה וחצי גג אבל איך זה אפשרי הוא עושה לי תוריד משקל עם אני יוריד תמשקל בהכול יידים בחות כמה קילו חזה פחות כמה קילו הכול פחות כמה קילו בשביל שאני יסיים אימון בשעה אתם חושבים שזה באמת הרבה יותר ישפיע אליי מאשר להתאמן אימון של שעה וחצי ויותר עם משקלים כבדים ......... אתם חייבים לעזור לי בעניין אני פשוט תקוע בזה הבנדאם אמר לי עם אתה לא מסוגל לנוח דקה תוריד משקל בהכול .......... מה אתם אומרים ? אני חייב תשובה מקצועית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() *מה אתם אומרים עדיף לעשות דבר כזה עם בחזה אני מרים -10 קילו- בכול צד 8 חזרות(אני כבר מגיע לכשל או 1 פחות כשל) אז אני יעשה במקום בכול צד -7 וחצי קילו- יעשה חזרות של 8 (ב7וחצי אני יוכל לעשות גם 15 חזרות) אבל בשביל לסיים תאימון מהיר ... אני פשוט השתמש עם המשקל הכי כבד שאפשר שאני ינוח מקסמום דקה בשבילל שהאימון יהיה 45 דקות שעה+-.... נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() גבר זה תלוי גם בתרגילים יש כאלה כמו סקוואט שלוקח חצי מהאימון רק להשים תמוט לסדר תמתקן ואת המשקולות ויש מכונות.
וזה תלוי גם בל כמה זמן תמדבר עם חברים בחדר כושר וביכלל שוכח מהאימון תנסה להיות יותר מרוכז באימון. ולסיום אם תרואה ש 2 הדרכים הרשונות לא עוזרים פשות עושים תוכנית אחרת תיכל פחות סטים אולפצל לabc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה שחשבתי שאלו שעושים תאימון מהיר כמו 45דקות שעה זה רק עם מורידים משקל פשוט שיהיה אפשר לנוח כול פעם דקה דקה וחצי ......... כי אין מצב שמשהו יעשה חזרה כבדה של 8 במשקל הכי כבד שהוא יוכל עד לכשל אחרון וינוח רק דקה דקה וחצי לא נריאה לי שזה אפשרי ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער שזה לא קשור לבעיה שלך, אבל אתה חייב לקרוא את ההודעה שלך לפני שאתה שולח אותה.
תחשוב שאנשים צריכים להבין מה אתה רוצה. ( תסים נקודה בין משפט למשפט, גם כמה פסיקים לא יפריעו ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט השאלה מסובחת טיפה אני חייב תשובה לשאלה אזות ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בחיים לא נחים יותר מ3 דקות זה כבר לא כל כך אפקטיבי
תנוח 2 דקות גם אני נח 2 דקות לא יותר קשה אין מה לעשות אתה לא בא לשחק אתה בא להתאמן ומה שאני ממליץ לך זה לעשות abc הכי טוב אחי אם אתה יכול לבוא 6 פעמים בשבוע
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אחי אבי לפי מה שאני מבין פשוט עם אני יודע שב45 דקות לדקה וחצי לא יצליח לעשות תסט הבא שלי פשוט להוריד משקל .... עושים את כול זה פשוט רק בשביל לסיים תאימון כמה שיותר מוקדם ..... הייה אצלנו משהו במכון שהייה מאמן אישי של אחד המתאמנים שם הוא עושה לי תשמע האימון שלך לא צריך להיות יותר מי 45 דקות ומנוחה של 45 שניות עכשיו אפשר לעשות מנוחה של 45 דקות רק עם אני מוריד משקל למה אי אפשר לנוח 45 שניות עם אתה עובד על משקל כבד כמו 8 חזרות זה בלתי אפשרי ...... אאז פשוט להוריד משקל זה הכול זה מה שהבנתי עד עכשיו ........... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסיים אימון ב50 דקות בשקט אם מנוחה של 2 דקות אתה יכול לעשות אימון גם עד שעה ועשר דקות לא יותר מזה אתה תספיק אחי תתרכז רק באימון ויהיה בסדר
![]() |