|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() של בן זקן ורביבו,האנשים האלה מצעידים את אשדוד קדימה-תיהיה העיר מס' 1 בארץ עוד כמה שנים.
מישהו נרשם או מתכוון להרשם?! http://one.co.il/Msites/Biz/InsideAr...aspx?id=112369 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם העמדת אירובי של החדר כושר הזאת תתקרב לרמה שיש אצלי בחד"כ יש לנו הליכונים ספיננינג הכול שם קרוס ולכול מכשייר יש טלווזיה אישית אם 30 ערצים ואם הוט רק בספינינג אין טלווזיתות והמד של כול האירובי כול חדר כושר נחמד היה רוצה חצי מהמקום שלה בשביל לשים שם חדר כושר שלם
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אני תיכננתי להרשם לזה שנה הבאה.. זה הולך להיות כל כך יקררררר
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ורק אני תקוע בחד"כ מעאפן =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הוא פלצני כזה נראה.. מקווה שהיה שם את כל המתקנים שצריך (כלובים וכאלה)
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תראו לפני כמה ימים המחיר היה ככה:
305 כל חודש למשך שנה התחייבות (סה"כ 3660 לשנה) 275 כל חודש למשך שנתיים התחייבות (3300 לשנה, 6600 לשנתיים) במסלול לשנתיים יש נקודת יציאה לאחר שנה ז"א אם אתה רוצה לצאת אחרי שנה פשוט תשלם את ההפרש שהוא 30 שקל (בין התחייבות לשנה לבין שנתיים) כפול 12 חודשים שזה 360 סה"כ, אין קנס יציאה.. יש מצב שהחיר השתנה תבדקו את זה ד"א, אל תשכחו את 299 ש"ח דמי רישום חד פעמיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אני בדיוק מברר
אמינם פאן מאששדוד ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו נראה בן זונה ..
ג'קוזי בריכה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() פתיחתי פוסט גדול עם תמונות של המקום לפני איזה חודשיים
חפשו את הפוסט "Sweat Star"כתוב שם הכל הכל פרטים ככה בקטנה כל הרוכש מנוי לפני הפתחיה שהפתחיה ב סוף מאי זה 245 לחודש במשך שנה - אין אפשרות לקנות מנוי לפחות זמן אחרי הפתיחה המחיר יעלה אתה יכול לבקש את התשלום בחזרה אחרי חודש ,,,תיקרא לזה חודש ניסיון כל הרוכש מנוי לפני הפתיחה יקבל תלושים בסף 8,000 (שמונה אלף שקל) בקניה במבחר החניות במתחם הסטאר סנטר בנוסף יקבל המנוי כרטיס הגרלה שאיתו הוא יוכל ליזכות ב סובארו בי 3 באירוע הפתיחה מידות המקום ופירוט כתבתי כבר בפוסט אין לי כוח לכתוב שוב ... הכניסה מגיל 18 ומעלה זהו...בהצלחה
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה נירשם לפני הפתיחה שזה בסוף החודש החמישי אתה משלם 245 לחודש במשך שנה אם אתה שואל אותי זה מאוד זול כי עכשיו אני משלם ב גו אקטיב 230 בכל מקרה הינה שוב מה שהבאתי כבר לפני חודשיים עם כל הפרטים על החדר כושר המדהים הזה שהולך להיפתח קצת תמונות לפני חודשיים צילמו אותם ....עכשיו הוא ניראה הרבה יותר מרשים ![]() ![]() כל זה חודר כושר! ![]() המועדון יכלול שלוש קומות , קומה ראשונה 4 חדרי סטודיו ומתחם של 600 מטר מרובע מכשרי כושר ומשקולות 30 הליכונים בעלי מסך לכל הליכון ועוד מבחר מכשירי משקולות מהחברות המתקדמות בעולם. קומה שניה 2 סאונות יבשה ורטובה , בריכה מחוממת , מסעדה ומלתחות. קומה שלישית שהיא בעצם גג פתוח של הבניין הזה : בריכה אולימפית , מגרש קט רגל , מגרש כדורסל ה -Sweat Star יפיל את כל המועדונים המובילים באשדוד ובסביבה בכלל כמו ההלומספלייס גל העתיד וכל אלו ... המועדון יפתח בסוף מאי במתחם הסטאר סנטר של רביבו באשדוד. בהתחלה המכיר יהיה כמו שציינתי למעלה לרגל הפתיחה יקבל כל מנוי מספר הטבות *שובר בסך 8,000 שקל לקניות במתחם הסטאר סנטר *הישתתפות בהגרלה ל סובארו B3 שתערך ביום פתיחת המועדון * כל מנוי רשאי לבטל את המנוי שלו עד חודש ימים ולקבל את כל הכסף בחזרה (גם של החודש). גיל 18 ומעלה בלבד , מגבות בכניסה כל פעם , ולוקר פרטי לכל מנוי בהמשך (חודש אחרי הפתיחה) יפתחו במכון חנות מקורית של נייק היחידה מסוגה בארץ זהו בגדול
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() יואו יואו אני חייב להרשם-תודה אחי על המידע-רק הזין הפקקים בדרומית יציאה וכניסה שיבנו כבר תגשר הסוס הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
245?? אין מצב אחי, הלכתי ושאלתי זה לשנה 305 ולשנתיים 275 בדוק. ולוקרים יש רק 600..אם אני זוכר טוב את מה שההוא שם אמר אז מן הסתם זה יעלה כסף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() יום חמישי הייתי באירוע השקה שלהם
לאותו יום השקה זה היה 245 אם אני לא טועה אתה עדיין יכול להירשם באותו מחיר עד סוף השבוע אחר כך זה יהיה 270 עד סוף מאי ואחרי סוף מאי 300+ תיתקשר למספר הזה 1700702060 הם לא ימסרו לך יתר מדי פרטים הם ירצו שתגיע אליהם למשרדים ואם אתה באמת רוצה להירשם לך עוד השבוע ותקבל את המחיר שאמרתי לך אין סיבה תירשם במחיר גבוה ממני אני לא אומר לך סתם אני לא מרוויח מזה כלום..
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בני זונות גם נרשמתי מוקדם יותר וגם יותר כסף!? אני מחר הולך לברר על זה רק שאלה היית בערב השקה בחמישי האחרון? איפה זה היה? ואתה לומד הנדסאי באשדוד? איפה? |
|
![]() |
![]() |