|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתפלא שעוד לא נפתח ת'רד על הנושא המזעזע הזה שהופיע אתמול בכלבוטק..
בכל מקרה, אנא מכם, חתמו על עצומה שקוראת לפיטורו של מלאך המוות שרוצח באכזריות בעלי חיים חסרי ישע.. לא ייתכן שרוצח שכזה, פסיכופת מנוול שכמוהו ימשיך בפשעיו הנוראיים.. http://www.letlive.org.il/azomot_details.php?id=14
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואי, בדיוק באתי לפתוח נושא על זה..
זה כ"כ מכעיס אותי, הדם עולה לי לראש.. אם הייתי יכול, הייתי מוציא לו את הלב בידיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בנזונה מסריח שמעתי על זה כוסאמאמק איזה אנשים חארות יש בעולם הזה
חתמתיי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בן אלף שרמוטות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() בן זונה היה נוגע בכלב שלי הייתי ת'ראש שלו בין 2 פלטות
פשוט מזעזע הסיפור הזה,גורם לי לעצבות על כל הכלבים והחתולים האלה שהוא רצח מגיע לו עונש מוות!
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אם הוא רק היה נושם לכיוון הכלב שלי הייתי ממנגל תגוש חרא הזה על שיפוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() מה קרה בדיוק?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() "כפי שנחשף בתחקיר "כלבוטק" ביום 14.3.08, בתוקף היותו וטרינר עירוני, ד"ר יואב צדוק הורג במו ידיו אלפי כלבים וחתולים מדי שנה, ללא אבחנה וללא התחשבות – לא בהם ולא בבעליהם. הוא הורג כלבים בעלי שבבים ללא נסיונות למצוא את בעליהם, הוא הורג כלבים וחתולים בריאים, הוא אינו מאפשר למתעניינים לאמץ כלבים וחתולים והוא מתעמר בתושבי העיר שכלביהם אבדו ומשקר להם."
שלא לדבר על הדרך בא הוא עושה את זה.. אני יכול להישבע שהוא נהנה מזה.. להרוג 107 כלבים וחתולים בחודש ?! סאדיסט.. הכתבה הייתה מזעזעת, הנביחות של הכלבים מסביב שידעו שהמוות קרוב.. פשוט מזעזע, והצורה המשפילה בה הוא משליך את הפגרים מסביב כאילו היו בובות, פגרים של גורים בני חודשים ספורים.. פאקין סוטה מבחיל שלמד וטרינריה כדי לפרוק את הסטיות שלו על בעלי חיים חסרי ישע כי הוא ידע שבני אדם לא יתנו לו לבצע את הזוועות והסטיות שלו עליהם.. עריכה- שום דרך שאתאר את מעשיו לא תמחיש כמה הוא נוראי.. לינק לכתבה- (לא קל לצפיה) http://www.reshet.tv/video.aspx?video_id=14446
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחד הדברים המזעזעים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן... החלק שמראים אתו מזריק להם רעל קשה לצפיה ועוד לחשוב שהוא אמר בכתבה שהם חסכו את התמונות הקשות...
מבחינתי על הריגה של כלב בנאדם צריך לשבת בכלא הרבה זמן, אז על הריגת 104 כלבים בפאקינג חודש אחד הוא צריך ללכת לכסא חשמלי הבנזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מת להפיל לו איזה דמבל של 40 קילו על הראש או לשרוף אותו אפילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה 40 קילו? הייתי מפיל לו על הראש את המוט שאנדי בולטון עושה איתו דדליפט... לא שהייית מצליח להרים את זה, אבל באיזושהי דרך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בן :):):):) לא הבנתי אבל למה הוא הרג אותם?
יענו סתם כי היה בא לו ................ לא הייתה שום סיבה שהוא רצה להרוג אותם?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הסיבה זה כסף
בשביל להחזיק בכלבים הוא צריך מקום פנוי כלובים וכו' אז כביכול הוא "חוסך במקום לאחסון" בזה שיש פחות כלבים... בנזונה פשוט בנזונה כוסאמק ועוד מישהו עם תואר דוקטור |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני יודע שבתור מנהל אני אמור לשמור על ארשת פנים תרבותית ולהתנסח בצורה בוגרת ושקולה ,אבל בתור בעל כלב ,חובב חיות ,ואדם ששוקל ללמוד וטרינריה ,אני חייב לפרוק את האגרסיות שלי עכשיו
יימח שמך יא טרוריסט נאצי בן של אלף זונות אמן ידרסו אותך עם משאית שמובילה פסולת כימית ,אני נשבע בכל היקר לי שאני עוד יהרוג את הבן :):):):) הזה ביידים שלי !
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת בן זונה מזדיין בתחת .. שיהרגו אותו בדיוק כמו שהוא הורג את הכלבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הינעל סבא רבא שלו עליו השלום
![]() |
#17 |
|
![]() עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו להרוג את החיה.
סתם? לכיף? בדרך כלל החלאות האלה עושים את זה בשביל כסף, הוא עושה את זה סתם?
![]() |
#18 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עוד לא ראיתי את הכתבה ...בבקשה תכתבו מדוע הוא הרג את החיות. לניסוי כלשהו או סתם בלי סיבה הגיונית?
כי אם זה בלי סיבה הגיונית אני מוכן להתסאף עם כמה מחברי הפורום, להביא את הכלב שלי ולתת לו פקודה לכלות את זעמו בד"ר הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היה חוקי להרביץ הייתי תופס רכבת לאשקלון ומתחיל להזריק לו זריקות לכל חור בגוף.. אל תשכחו לחתום על העצומה !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |