|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() מה חשיבות האירובי בכללי ? וגם במסה...
אני כרגע במסה ואין לי כח לרוץ 20 דק' - 3 פעמים בשבוע.... אז חשבתי אולי אני אדלג על זה ואז בחיטוב אני אקרע את עצמי..... מה אתם אומרים ? כדאי ?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני עושה אירובי גם במסה למרות שאני אקטומורפ
בעיקר בשביל שאני לא אהיה על הרצפה אחרי חצי אימון ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שורף קלוריות בריצה... מה שמצריך לאכול יותר
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() לא יודע עזוב אותך לדעתי .. אני במאסה טוחן מתאמן בחיטוב אני ירוץ והכל ! ויש לי עוד זמן לחיטוב
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אין לך כח לרוץ בהליכון אז פשוט תשחק כדורגל 1-2 פעמים בשבוע .
חבל לוותר על הכושר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי ארובי במסה זה מאוד חשוב אפילו עם זה רק פעמיים בשבוע 20 דקות כל פעם בעצימות לא גבוהה זה שומר על כושר זרימת דם מוריד את הדופק בזמן מנוחה חוץ מזה אל תשכך שעליה מהירה היא לא חייבת להיות עליה טובה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שכבר אמרו בעבר אין כל כך קשר בין אירובי במסה לבין עלייה נקייה ,הרי בסופו של דבר אתה צריך לדאוג להיות בעודף קלורי בסופו של דבר.
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() לחימום לפני אימון, כ10-15 דקות ריצה בהליכון במהירות 7-8 קמ"ש,או קרוס טריינר, לעליית הדופק כדאי ואפילו מומלץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה אתכם, אתמול עשיתי אימון אירובי 15 דקות והרגשתי חרא עם עצמי.
הרגשתי כאילו שרפתי מסת שריר גם, לא יודע למה, אבל אני שנוא אירובי. נראה לי בכלל שהקיץ הזה אני לא אחטב ![]()
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז פעמיים בשבוע - 20 דק' זה סבבה נכון ?
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אמרתי יותר מפעם אחת
מבחינתי אירובי עושים כל השנה ,בעצימות שמשתנה בהתאם לתקופות במסה אני משתדל לעשות אירובי 2-3 בשבוע לפחות ,בעצימות נמוכה יחסית ,על תו תקן "בריאות " בזמנו עשיתי עליה גדולה במסה בלי לעשות אירובי ,ובמשקלי גוף הגבוהים 100+ הרגשתי קושי בנשימה בהליכות ארוכות ,והדופק שלי במנוחה היה יחסית גבוה אירובי וסיבולת לב ראיה אלו דברים אקוטיים לכל אדם ,בבד ובבד למתאמנים רציניים אתם לא תהיו קטבולים בגלל 20-30 דקות אירובי. בוכים על הקלוריות ? תוסיפו עוד נישנוש באותו יום ,זה יסגור פער.
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וזה סבבה לגמרי העיקר שתאכל הרבה ותישאר במאזן קלוריות חיובי, אימון סיבולת לב ריאה זה בריא,ולדעתי גם חובה לכל אחד ואחד,ולא רק אימוני משקולות כל הזמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() חשיבות האירובי במאסה, זה בכדי לא לעלות מלוכלך, אלא נקי כמו שצריך, כמו שחלק אמרו בחיטוב זה באמת ישתלם לך ולא תצטרך "לקרוע את עצמך" כמו שרשמת ולמות אחרי 5 דקות של ריצה קלילה, וחוץ מזה, חוץ מהחשיבות של האירובי במאסה הוא משפר לך סיבולת לב ריאה, עוזר לך להיתגונן נגד וירוסים בכלל שזה מחזק את המערכת החיסונית שלא תהיה פגיעה ממחלות דברים בסיסים..
אני אומר תעשה תריצה הזאת בסוף אימון, גם כשאין כוח ומתים לעוף הביתה לאכול, וכבר פאקינג מתים מלהיות במכון זה יעזור ויתרום לך אל תשכח את זה, פשוט תכריח את עצמך |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בכנות לאף אחד אין ממש מושג למה לעשות ארובי
הסיסמא הזו שזורקים באוויר "זה יתרום למאסה נקייה יותר" זה סתם מבחינתי הריצה זה העניין של הנוזלים ובכנות גם בזה אני לא בטוח שיש אמת |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה שינכעתם אותי....
תודה על העזרה
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סיבולת לב ריאה זה דבר חשוב מאד.
ואין קשר לעלייה נקייה ושטויות כאלה חוץ מי זה שזה נותם הרגשה הרבה יותר טובה כשאתה בכושר סיבולת לב ריאה.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שארבל אמר אירובי חשוב בכל התקופות, גם במסה. מסה לא אומר להזניח את עצמך לגמרי. מה עוד, שזה יקל על המעבר לחיטוב (מבחינת האימונים), כי אז לא תגיע לאירובי יום-יומי בלי כושר בשיט!...
אל תתעצלו וה"פגיעה" בגדילה בעקבות אירובי כמה פעמים בשבוע היא מינימלית... |
![]() |
![]() |