|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלוקה: (בדגש על הידיים)
A-חזה+ יד אחורית B-גב +יד קדמית C-כתפיים+בטן D-יד קדמית+יד אחורית+בטן A-חזה+ יד אחורית חזה בשכיבה ספסל ישר דחיקה עם שני משקולות בשכיבה שיפוע חיובי דחיקה עם שתי משקולות שכיבה שיפוע חיובי\ישר פרפר שתי משקולות שיפוע שלילי דחיקה במכונה יד אחורית קיק בק אם משקולת יד אחרי יד לחיצה צרפתית במוט מכבל לחיצת כבל הפוכה (כמו ליד קדמית אבל מלמעלה למטה ליד אחורית) שכיבה על הגב וכיפוף מרפקים עם שתי משקולות באחיזת פטיש לכיוון הראש B-גב +יד קדמית גב: כנפיים ( lats) הורדת כבל v לחזה הורדת מוט בכבל אחיזה רחבה ידיים נעולות ישר הורדת מוט בכבל בישיבה אחיזה רחבה מאחורי הראש -Middle Backגב אמצעי שכיבה על ספסל בשיפוע עליון והרמת משקל לכיוןן הבטן ישיבה על הריצפה והבאת כבל מוט לבטן ביד אחד משיכה לאמצע הגוף בעמידה שפופה על כיסא בכבל תחתון t bar עם מוט על הריצפה ומשקל רק בצד אחד הרמה לחזה רגליים כפופות גב תחתון- lower back במכשיר גב תחתון שיא העלייה בכיפוף לא יעלה על 100 מעלות עלייה בעמידה אם 2 משקולות בגב ישר Trapezius-טרפז(עליון,אמצעי,ותחתון). אחיזת 2 משקולות כבדות צמודות לצידי הגוף וסיבוב כתפיים אחיזה של מכונת חזה וסיבוב כתפיים יד קדמית: כפיפה עם מוט כבל שני משקולות בעמידה יד אחרי יד באחיזת פטישים כבל תחתון כיפוף מוט W C-כתפיים+בטן: כתף קדמי- הרחקת כבל מוט מלמטה למעלה בישבה דחיקת מוט מעל הראש כתף אמצעי-כבל קרוס והרחקת שתי משקולות לצדדים כתף אחורי- בישיבה כפופה הרמת שני משקולות חתירה גבוהה בטן: אין הרבה לפרט D-יד קדמית+יד אחורית+בטן יד קדמית: כפיפה עם מוט כבל שני משקולות בעמידה יד אחרי יד באחיזת פטישים כבל תחתון כיפוף מוט W יד אחורית קיק בק אם משקולת יד אחרי יד לחיצה צרפתית במוט מכבל לחיצת כבל הפוכה (כמו ליד קדמית אבל מלמעלה למטה ליד אחורית) שכיבה על הגב וכיפוף מרפקים עם שתי משקולות באחיזת פטיש לכיוון הראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לרציניים בלבד אה? אני לא רואה בתוכנית של רגליים.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כל כך רציני שאני לא רואה לא רגליים ולא תרגילים של משקל גוף ( מתח, מקבילים )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לפני שבכלל הסתכלתי על התכנית הסתכלתי על החלוקה וזאת אחת החלוקות הגרועות.... למה לעזאזל כל כך הרבה ידיים? איפה הרגליים פה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעשות תרגילים של משקל גוף , אם אפשר תרגילים דומים בעלי התנגדות יותר גוה ממשקל הגוף, כן זהו ורגליים אני לא עושה כי אני רץ , ורצתי בעבר ואני רוצה לפתח את הפלג גוף עליון, אבל חוץ מזה איך השילוב של התרגילים והכמות שאני ידע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אז למה כתבת "לרציניים בלבד"?
היית כותב "לfxp boys בלבד" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה תחלס לאנשים רציינים בלבד שיוכלו לתת לי את דעתם לא דירגתי את התוכנית שלי בתיאור הזה , ומי שרציני בלבד יוכל לענות ולהגיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() זה שאתה רץ הכל טוב ויפה, גם אני לא עבדתי רגליים חצי שנה ואתה תראה שלאט לאט כשפלג גוף העליון יתפתח יהיה קשה לרגליים לסחוב בריצות ואז תבין את הטעות.
למה להוסיף תרגילים של משקל גוף? אתה תמיד יכול להוסיף עליהם משקולת והיתרון שבתרגילים האלה הוא שיש המון שרירים שמשתתפים בהם ואתה יכול לעבוד עליהם אחרי שעבדת על כל התרגילים המבודדים ובכך להגדיל את עצימות האימון... חוץ מזה שהם תרגילים מצויינים וקשים גם בלי להוסיף משקל עליהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שווה לנסות אם אתה אומר , להוסיף עצימות זה טוב אני תמיד בעד, אבל איך החלוקה של התרגילים הכמות והתדירות בתוכנית שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אין רגליים חצי מהגוף, שלך לא מקבל גירוי - לא מאומן
2. תשלב תרגילים מורכבים בתוכנית 3. כמה סטים, חזרות בתרגילים 4. שוב פעם 3, בעיקר בגלל שיש לך ידיים גם ב-a,b וגם באימון D |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה טיפים אחי מצויין לזה אני בדיוק מצפה כשאני מבקש תגובות,
תרגילים מורכבים את מתכוון לסקווט ודדליפט? אני לא עושה סקווט כי אני לא ובד על הרגליים אבל אם זה מומלץ אז נראה לי שכדאי לי להתחיל, עכשיו ידיים אני עושה סך הכל 2 יד קדמית בשבוע ופעמיים יד אחורית כי אני באמת חייב להגדיל קצת תידיים שלי כי הם קצת מפגרות מאחורי כל שאר השרירים שנראים בגודל טוב, לגבי הסטים אני עושב 12 סטים ליד קדמית סך הכל באימון, כלומר 3 סטים בכל תרגיל של 10 ומעלה משקל מסט לסט ומוריד את החזרות מ10, ובכלל אני עובד בשיטת פירמידה עם כל התרגילים אז בכל התרגילים והשרירים אני עושה 3 סטים לכל תרגיל ומעלה כל פעם משקל, לוקח לי די הרבה זמן לסיים אימון ובגלל זה אני לא מוסיף תרגליים כי גם ככה ההרגשה שלי היא שהגוף לא מקבל מספיק התייחסות |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש למישהו משהו להוסיף לי לאימון איך בחירת התרגילים שלי וכו'? האם חייב לעבוד על רגליים בשביל לגדול , או שלא הכרחי....
|
![]() |
![]() |