|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() או קיי שמעו אנשים אני מאמין שלרובכם כבר קרה שחטפתם לאחרונה מחלה כלשהי או וירוס, עכשיו אני כבר שבועיים עם איזה וירוס כזה שגורם לשיעול וחולשה, אני שבועיים בלי חדר כושר בלי כלום, מתקשה לאכול כמו שצריך, עכשיו הקטע שעוד מעט שזה יעבור לי אני כבר פוחד כזה לחזור להתאמן לא יודע למה כזה זה מוריד את הבטחון, כעיקרון אני כרגע אני ממש ממש מבואס ואני מפחד לחזור כזה חלש ולרדת במשקלים וכל החרא הזה ובואו נגיד שירדה לי בכללי המוטבציה בצורה חזקה ואני כבר לא יודע מה לעשות עם העניין, השאלה שלי אם גם אתם הייתם במצב כזה ואיך חוזרים לנורמה כי כבר לא יודע שקלתי לפרוש מהעסק אבל נזכרתי במשפט של גלעד, וגם מצד שני עוד מעט קיץ וזה ממש לא יהיה נעים לחזור בלי המטרה.
נ.ב אני מבקש מכם הפעם בכל לשון של בקשה לא להשכיל שטויות, הפעם זה נושא רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע אחרי הפסקה מסויימת אצלי יש רעב לחדר כושר-מסמן מטרות בראש רואה קצת סירטוני מוטיבציה ויאללה ברעל,ואתה לא עשית הפסקה ארוכה אל תדאג גבר אתה לא תרד במשקלים-להיפך מנוחה זה טוב מידי פעם ותחזור תפציץ.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ^^
כן אחי אבל שאתה בהפסקה אתה כזה מרגיש כבר קטן כזה למרות שלא ירדתי במאסה או משהו מה שכן ירדתי הרבה בנוזלים כי אני בקושי מסוגל לאכול שלא נדבר על לאכול כמו שהייתי אוכל באימונים בוא נגיד אני כרגע סוגר פחות מ-100 גרם חלבון ליום, ושלא נדבר שאני בקושי נהנה מהאוכל כבר, ואני מרגיש חלש פיזית וחלש נפשית, ובוא אני יהיה כנה איתך, לא הייית מאכל את ההרגשה שלי עכשיו לאף אחד. נ.ב סרטונים של קולמן באמת מכניסים למוטצבציה אבל במצב שאני כרגע זה לא ממש משפיע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() להשחיל*
וכן, תמיד יש את את הפחד לחזור חלש אחרי הפסקה, זה אחד המרכיבים של בודיבילדר. אין שום סיבה לפרוש, אחרי תקופה קצרה, אתה תחזור לעצמךזה קורה בגלל העיקר שהגוף עוד מתאושש מהמחלה ובגלל שלא אכלת כמו שצריך בימים האחרונים, אתה תחזור לעצמך מהר מאוד. Good luck. אל תתייאש.
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תקופות ללא מוטיבציה זה דבר טבעי. אני כבר חצי שנה בלי שום טיפה של מוטיבציה מזויינת (מאז שנפצעתי ב-2 הכתפיים .......וזה עדיין לא עבר ובקרוב זה יהיה כבר חצי שנה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב ועוד שאלה זה נורמלי שקשה לי לאכול? הורדתי בשבועיים האלו 3-4 ק"ג שאני משאר שרובם נוזלים ונקווה שלא שריר. כל השאר תודה לכם מצטער שלא הגבתי לכם פשוט אין פה אפשרות של ציטוט כפול... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שבועיים? על זה אתה בוכה?
תתנחם ותתעודד שיש אנשים (כמוני כדוגמה) שלא הלכו חצי שנה ויש פה אנשים שאף יותר וחזרו כמו גדולים ונראים נהדר. אז תרד במשקלים ביג דיל ? משקלים זה מה שעושה לך את זה? או איך שאתה נראה? אני יכול לומר לך שהגוף שלך היה צריך את המנוחה הזו והיא יכולה רק לתרום , לאן אתה ממהר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אמנימפאן, סבבה אחי רק נקווה שזה לא משפיע לרעה על משהו.
הרסן, תראה כעיקרון עוד מעט קיץ מה שאומר שעוד מעט מתחילים חיטוב אז אני מפחד לבוא לא מוכן מדיי לחיטוב בכך שאם תרד מאסה או משהו כזה, בגלל זה אני ממהר אם זה עונה לשאלתך כי אף פעם לא הייתי אחרי חיטוב ואני עדיין לא יודע איך זה להיות חטוב, אבל בכל זאת תודה על ההבהרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() מצטער שלא קשור אבל Eminemfan יא פאקינג חיה התמונה בסמל זה מהחיטוב מה כל כך מהר אחי ?!
בכל מקרה נראה פצצה אחי גם אם זה לפני !
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לא הייתי יכול לנחש בחיים. :}
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עד שהלכתי לפיזוטרפיה ושם אמרו לי לחזור לאט לאט ולבצע תרגילים לכתף, חזרתי למכון עשיתי מספר סטים רק עם המוט של הלחיצת חזה קצת היה אי נוחות בכתף אבל למחרת היה שיפור מדהים בכתף. תנסה את זה לפעמים צריך לחזור לאט לאט ולא ולתת מנוחה מלאה.
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אתה מהר תגיע למה שהיית.. אתה תרגיש חלש ושאין כוח אבל 4 ימים ככה אתה תחזור לעצמך.
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() ^
סבבה אחי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המחשבה שאתה חלש רק צריכה לחזק אותך, עכשיו יש לך לאן לשאוף, בהצלחה..
![]() |