ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-03-08, 20:26   #1
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
ברירת מחדל מבחן פסול בהיסטוריה...

סתם סיפור שקרא לי אתמול במבחן כדי שלא יקרה גם לכם... חבל...
בקיצור היה לי מבחן מאוד חשוב בהיסטוריה יום ראשון התכוננתי אליו המון המון זמן באמת שהמון זמן הקדשתי לזה עם הרבה עזרה מהמון אנשים שאחד מהם הוא גם rkk מהפורום (בנאדם תותח !)
קמתי יום למחרת אכלתי את הברנפלקס כרגיל ללא טעם מיוחד הלכתי לבית ספר בלחץ שהבחינה ממש קשה והכל הגיע שעת הבחינה....
חילקו את הדפים ונכנסה המורה שנותנת אפשרות לצאת להקראה כלומר הבית ספר נותן אפשרות שיקריאו לך את המבחן ברור יותר מההתחלה עד לסוף עם הסבר על השאלות אחלה דבר גם לצאת החוצה להוריד קצת מהלחץ להשתחרר וגם להבין יותר טוב את השאלות שסיימנו את ההקראה והיינו בחזה לכיתה אני וחבר אחד מהילדים שאני מכיר מהשכבה שבכלל ניגש למועד ב' ישב וביקש ממני רגע לבוא להגיד לו איפה זה תקופת המנדט בספר היסטוריה...
אני כמובן חמוד חמוד עזרתי לו והיה סיטואציה שהחזקתי כאילו את הספר איתו כדי להראות לו את העמוד...
כנראה ה' לא אוהב אותי ובדיוק בא המורה שלי להיסטוריה מכיתה אחרת שהוא עזר לה וראה אותי כאילו עם הספר ביידים באמצע המבחן תתארו את הסיטואציה :[....
איכשהו הוא נתן לי להמשיך את המבחן עשיתי את המבחן ואחרי שהתכוננתי כל כך הרבה זה היה ממש קל עלוב לעומת מה שתירגלתי בבית או בקיצור היה לי 100...
שיצאתי מהמבחן הודיעו לי שהמבחן שלי פסול כי חושבים שהעתקתי...
הלכתי לרכזת שכבה להסביר לה הכל...
כרגיל רוב (לא כולם) שמים זין על התלמידים ולא מאמינים וגם לא אכפת להם (כמובן שקשה להאמין שרואים את הסיטואציה שהייתי בה...) בכל מקרה ניסיתי לבקש ממנה הכל מועד אחר על חומר אחר בוחן בעל פה כל דבר אפשרי העיקר לא 0....
ושוב תדמיינו את השיחה שאני מתחנן ומבקש הכל ואחרי כל ה-10 דקות שאני נואם לה וברצינות בלי להתחצף עם דיבור יפה נימה מנומסת וגם התחנפות לצורך העניין התשובה שלה אחרי שהיא שתקה 10 דקות כמובן הייתה : לא. אתה פסול!
יצאתי עם הגב בבאסה שהיא המשיכה אפשר להגיד מרוב העצבים כנראה שאכלתי אותה אולי זה ישפיע לי על הבגרות ואני אוכל חרא רק בגלל ילד דפוק שלא היה לו מבחן ורצה שאני אפתח בשבילו את הספר ובדיוק המורה שלי בא.
בקיצור תשמרו על עצמכם פן תפגעו חברי האשכים.