|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Disturbed - Perfect Insanity
שיר מהאלבום החדש של Disturbed זה שיר שהיה אמור להיות במקור באלבום הראשון אבל לא נכנס בסופו של דבר http://rapidshare.com/files/97842852...tinsanity3.mp3 האלבום יוצא עוד חודשיים ביום העצמאות!!! איזה שיררררררררררררררררררררררררר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את השיר הזה בגרסאת הופעה כבר יותר משנה אני חושב:s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא
אמרתי זה היה אמור להכנס לאלבום הראשון ובסוף לא אבל עשו אותו בהופעות ושיחררו ב"שירים שלא שוחררו" הגירסא הזו עשויה מחדש לאלבום החדש שיר חדש לגמרי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תגיבו :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() נחמד... אני מחכה לאלבום החדש של Testament שייצא בערך באותו הזמן!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני גם אני !
Old School FTW!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תודה אחי!
אבל ממתי דיסטרבד זה הולד סקול? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אגב..מה שם השיר? אני חייב את הליריקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Disturbed - Perfect Insanity
בכותרת... ויש גירסא ישנה של השיר שאמורה הייתה להיות באלבום הראשון ולא נכנסה בסוף והוצאה לבד ונוגנה בהופעות חיות אז תשים לב כי הגירסא הזאת זה מהאלבום החדש הליריקה גם שונה וגם המבנה הדבר ש Disturbed אולי הכי חזקים בו זה הליריקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והגיטרה. והתופים. והקצב. והפירסינג.. ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |