ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-03-08, 21:54   #1
The Sun
Banned

ברירת מחדל שתי שאלות שעלו לי היום

1. האם לאכול ספגטי בולונז ( בשר טחון ) אחת לשבוע בימים שאני עושה אירובי יחשב לי כצ'יטינג? או שזה בכלל סבבה לאכול בשר טחון למרות שיש בו 15ג' שומן ( עדיין עשיר בחלבון )

2. במידה וסיימתי את האימון ב17:00 ושתיתי שייק עם סוכר ענבים בכמות מספקת, מה יהיה סדר הארוחות במידה ואני הולך לישון ב12 בלילה למשל? כמה זמן אחרי השייק צריך לאכול את הארוחה הבאה, וכמה זמן בין הארוחת ערב לארוחת הלפני שינה? וכמה זמן בין הארוחה של הלפני שינה לשינה?
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-03-08, 22:35   #2
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
1. האם לאכול ספגטי בולונז ( בשר טחון ) אחת לשבוע בימים שאני עושה אירובי יחשב לי כצ'יטינג? או שזה בכלל סבבה לאכול בשר טחון למרות שיש בו 15ג' שומן ( עדיין עשיר בחלבון )

2. במידה וסיימתי את האימון ב17:00 ושתיתי שייק עם סוכר ענבים בכמות מספקת, מה יהיה סדר הארוחות במידה ואני הולך לישון ב12 בלילה למשל? כמה זמן אחרי השייק צריך לאכול את הארוחה הבאה, וכמה זמן בין הארוחת ערב לארוחת הלפני שינה? וכמה זמן בין הארוחה של הלפני שינה לשינה?
עיקרון שעה עד שעה וחצי אחרי האימון מומלץ לאכול ארוחה עשירה בפחמימות חלבונים ושומן איכותי..
סתכל תחשב כמה קלוריות יוצאת הארוחה הרגילה שלך ביום שאתה לא אוכל ספגטי בולונוז ופשוט תעודף שיוצא מהספגטי תוריד באירובי ואז לא יחשב כצ'יט ואם אתה במסה אז מה את שם זיין?
תגובה