|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3512977,00.html
הוא לא יכל למצוא מילה אחרת? חתיכת הומלס זה מה שהוא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() מי האדיוט, לא הבנתי למי התכוונת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה המצב עומרי? איפה נעלמת בנאדם..
והתכוונתי לאדון מתן וילנאי הסוציומאט הזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תראה תגובה 38.... לא הבנתי ממנה כלום :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חח בדיחה של מישהו מהתגובות בוואי נט:
מה קורה כאשר זבוב נופל לספל קפה : האנגלי - זורק את הספל והולך. האמריקאי - מוציא את הזבוב ושותה את הקפה. הסיני - אוכל את הזבוב וזורק את הקפה. היפני - שותה את הקפה עם הזבוב כיוון שהוא תוספת ללא תשלום. הישראלי - מוכר את הקפה לאמריקאי ואת הזבוב לסיני, וקונה לעצמו קפה חדש. הפלסטיני - מאשים את הישראלי באלימות נגדו ובהשלכת הזבוב לתוך הקפה שלו, בקש סיוע מהאו"ם, לוקח הלוואה מהאיחוד האירופי כדי לרכוש קפה חדש, ומשתמש בכסף לרכישת חומרי נפץ. אח"כ הוא מפוצץ את בית הקפה ששם יושבים: האנגלי, האמריקאי, הסיני והיפני עם הישראלי...שמנסים להסביר לישראלי שהוא יותר מדי תוקפני! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עדיין לא הבנתי באיזו טענה אתה בא נגד מתן וילנאי? אתה מוכן להסביר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() גם אני לא הבנתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לדעתי הוא התכוון לזה שהוא (וילנאי) לא היה צריך להגיד את המילה שואה. אם זה כך אז אני אתפוס את יואב במסנגר ואסביר לו את השימוש בביטוי שבמקרה זה הוא לגיטימי ביותר הוא לא התכוון להגיד שאנחנו הולכים להכניס אותם למחנות אלא כשהם יראו את התגובה הישראלית הם יקראו לתוצאות שואה... הוא מאיים עליהם שהתגובה הישראלית תיצור מצב מאד לא נעים בעזה ולזה בעצם יהיה אחראי שלטון החמאס שהביא את האסון הזה (שואה כדבריו) על העם שלוה האם לזה התכוונת יואב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה ממש לא משנה מאיזה סיבה הוא השתמש בביטוי,
השימוש של המילה "שואה" ממש לא נחוץ פה. לדעתי הוא התבטא בצורה גרועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אכן לזה תכוונתי. אבל לא משנה אילו הסברים תביא, השימוש במילה "שואה" לא היה צריך להעשות והוא עלוב. למילה "שואה" יש משמעות היסטורית חזקה (מהכיוון הלא נכון כמובן), ושום הסבר שלא תביא לא ישנה את העובדה שהוא לא היה צריך להשתמש בה. מצדי שישתמש במילה "חורבן" "הרס" או אנערף מה, אבל לא במילה שואה.
והנה, כבר הפלסטינים חוגגים על החרא הזה.. מבחינתי, ליד המילה "אידיוט" במילון צריך להכניס את השם של מתן וילנאי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך גם שואה גרעינית
אתה מפרש אותו לא נכון לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הפלסטינים יחגגו על כל מה שתעשה ותגיד זו לא הנקודה
הוא רצה להראות שהם מביאים על עצמם את זה ולא משהו אחר הוא לא המציא את צורת הביטוי הזו. הרבה מאד משתמשים במושג בהקשר של :אתה מביא על עצמך את השואה שלך ולא משהו אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() פה זה לא מתאים, נקודה. ביטוי אומלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואם הוא כן התכוון לזה, עוד יותר טוב! "שואה" היא מין הסתם משהו נורא, אולי הכי נורא שיכול להיות לעם. בכך שהוא מדבר בצורה כזאת לטרוריסטים הפלסטינאים צריך לציין אותו לשבח! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() לא זכורה לי המילה שואה לפני מלחמת העולם השנייה (וגם אם כן - למרות שאני חושב שלא - זה לא כל כך משנה, כי הבחירה כאן במילה "שואה" היא אומללה לגמרי).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() אז מה אתה חושב שהמציאו מילה במיוחד לזה? ואם הורגים מיליון אנשים שהם לא יהודים, אז לא יהיה שואה כי הם לא יהודים?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הביטוי שלו אומלל. הוא לא המציא את הביטוי והוא לא המציא את השימוש בהקשרים כאלה.
יכל להיות שזה לא לעניין אבל אל תבוא אליו בטענות כי כפי שאמרתי לך רבים וטובים השתמשו במושג "הביא על עצמו שואה" זה ביטוי בעברית שאתה עלול להיתקל בו גם בבחינות לפסיכומטרי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() תראה לי אירוה היסטורי שהשתמשו בו במילה "שואה" ..
עומרי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() המילה "שואה" היא מילה ספציפית שעושה להרבה אנשים לא טוב, השימוש בה הוא אומלל. "הרס" "חורבן" "מיקי בוגנים" או "ג יפית" היה יכול להיות יותר טוב..
אתה לא בא ואומר את המילה הזאת כי אז זה ברור שתהיה על זה חגיגה אחת גדולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תבדיל בין זה שאין לשמחתנו עוד אירוע שמשתמשים במילה שואה כדי לתאר אותו (בתקווה שלא יהיה צורך להשתמש ) לבין ביטוי שקיים בשפה העברית והוא: אתה תביא על עצמך שואה
|
![]() |
![]() |