|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בדקתי פה תמחירים וזה וסבבה אוקיי נגיד 400 שקל .. לא בא לדבר על המחיר סתם דוגמא ,
קיצר לפי הכמות שאומרים למנה רוב השקים מספיקים לשבועיים .. השאלה אם באמת כולם לוקחים לפי הכמויות האדירות שרשומות שם 300 גרם מנה כל יום ? כי זה יוצא שנגמר תוך שבועיים אפילו פחות .. תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אני לקחתי תשק של סיריוס מאסס נגמר לך תוך 3 שבועות בערך וטוב שככה
בן :):):):) זה מה שיש לי להגיד לך אולי זה נגמר מהר אבל זה עושה תעבודה ושווה כל שקל
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אחי .. 3 שבועות ? מה המשקל של השק שקנית ? וכמה פחות או יותר מעלים בשבועיים שלוש האלה אנשים ? תודה רבה ..
ואם זה מספיק 3 שבועות ועולים הרבה במשקל , אז זה הרבה נוזלים ושומן לא ? כי השריר לא מספיק להיבנות כל כך מהר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשומן וכל השאר שמישהוא שמבין יותר ממני יענה לך
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() תגיד אורן איזה טעם של סיריוס מאס היה לך ?
ואיך הוא התערבב בקלות ? האם הייתה הרגשה חולית בפה ששתיתה אותו ? כי אני דיי לא אוהב את אופטימום בגלל הקרם עוגיות שמגעיל שלהם....ומפחד להידפק שוב .
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סיריס מאסס לקחתי בננה מתוק לאללה אפילו יותר מידי אבל מתרגלים והאמת לא רע בכלל
מתערבב? האמת שבחיים לא הייתה לי אבקה שהתערבבה ככה טוב
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() לדעתי אם תדע לקחת לפי הצורך .
תאכל להישאר גם חודש וחצי. עם השק הגדול.. העניין הוא שלא כל חצי שעה לקחת מנה .. אלא חצי מנה אחרי אימון וחצי מנה בבוקר לדוגמא. אז זה מספיק ליותר זמן הכל תלוי אני עם הmrm גיינר מתכנן להישאר כחודש וחצי . |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו ... שמנה אחת זה איזה 3 כפות בממוצע כמו שראיתי אצל הרוב ... וזה יוצא שסה"כ מנה מומלצת שלפיה רשומים הערכים אז זה מספיק ל12-15 יום בערך .. זה כלום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() נגיד אני לקוח מנה בבוקר.... כמה זמן זה יחזיק ?
כי התפריט שלי גם יכול בלי הגיינר אבל זה רק תוספת .
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() של הסיריוס מס?
אם אני זוכר 3 מנות אתה לוקח מנה בבוקר אז לפי ההיגיון 30 ימים.. אבל לדעתי מנה בבוקר זה יותר מידי. |
![]() |