|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() חברה אני מסיים סט של לחיצות רגליים בשיפוע חיובי
אני שם משקל גדול 67 כל צד ואני עושה טוב מאוד(המאמנת אפילו ראתה) ושאני מסיים סט אני מרגיש את הרגל רדומה אמרתי לה את זה היא אמרה כי הדם לא מגיע לשרירים (משהוא כזה) ולהחליף תרגיל אבל אני אוהב תתרגיל הוא עובד עלי מתויין מה לעשות זה בסדר שהרגל נרדמת? שאני אומר שהיא נרדמת זה כמו שהיד נרדמת אחרי שלא מזזים אותה הרבה זמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה חברה
אני עכשיו גם מרגיש אבל בקטנה תרגל רדומה. כאילו באימון אני מרגיש תרדימה 8/10 אז עכשיו 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית חימום? אבל חימום טוב לא של 3 דקות הליכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דוגמה אולי זה רעיון איך לא חשבתי.
אבל איזה חימום להשים פחות משקל לעשות 30 חזרות? או אופניים אני לא הולך לעשות 10 דקות חימום רק בישביל התרגיל הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שאתה מחזיק ת'מוט יותר מדיי זמן עלייך
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה מכונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא רוצה להיסחף כי אני לא רופאה ולא מבין גדול ( לא ליפול עלי) אבל אני יודע שיש עיניין של לחץ על החוליות התחתונות ( L4 L5 אם אני לא טועה.) ולחץ על הסחוסים שם יכול לעשות לחץ על המוליך העיצבי וזה יכול ליגרום לתחושות הירדמות ברגליים\ כאב\ נימלול. כואב לך הגב התחתון לפעמים?
אני רק מעלה השערה לא לצאת עלי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אחי מאיפה הוצאתה את זה חחחחחחחח
טוב אני יזרום לא שולל כלום הגב תחתון בעצם לא כואב לי בזמן האחרון . מה שרשמתה אומר שאני צריך להפסיק עם המתקן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי השערה תישאל איזה מאמן או רופאה שאתה סומך עליו בקשר לזה ותסים לב לגב באימון
( אל תיכך את מה שאני אומר כיאילו אני רופאה. אני אומר לך מה שאני יודע ומה שאני הייתי עושה) ותיבדוק על כאבי גב ישר תיראה שהכול מדבר על לחץ ושחיקת סחוסים ולחץ על מוליך עיצבי וכאלה( המוליך עובר דרך כול החוליות ודרך חורים קטנים בעצם האצה אני חושב עד לרגליים. ביגלל זה לחץ בגב עושה תחושות ברגליים) . רק שזה בדרך כלל נוגע לאנשים מבוגרים שהסחוסים שלהם כבר עיפים ( אגב אותו בעיה בבירכיים אצל הרבה זקנים או חברה שניסחפו אם הלחץ עליהם) אני חושב שיש בעיות כאלה (של חלץ על הסחוסים) גם אצל ספורטאים צעירים אבל אני לא יודע איזה פעולות מביאות מיקרים כאלה ובאיזה עצימות. רק נתתי לך כיוון. תברר גם בנושא הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממש משקל מטורף..
![]() בכל מקרה, תעבור ללחיצות בשיפוע רגיל
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה באמת עושה כזה לחץ בגב שזה גורם לך לתחושת הירדמות ברמה שמונה מעשר, אז בלי להיות רואפה אני אומר לך שכדיי לך בנתיים לפחות להפסיק להפעיל כזה לחץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי שאלתי איזה אוטופד אחד שיש לו פורום אני יחכה לתשובה
עכשיו שאני אומר 8 מתוך 10 הכוונה שאני יכול ללכת לא מצב כזה של הירדמות אלה כאילו שאתה נוגע הרגל אתה מרגיש את זה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תמשיך עם רגל רדומה תן בראששש
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יישמע מוזר, אבל אולי להחליף לנעליים עם סולייה עבה שיספוג חלק מהלחץ, לא יודע אם יעזור. זה ככל הנראה הרי המשקל לוחץ על הרגל באיזור מסויים וחוסם את זרימת הדם זמנית, לא טוב במיוחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() באמת תבדוק אם משהו לא לוחץ עליך על רגל.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() תרגיל שמזרים הרבה דם לרגליים לראש ובכלל לגוף,אני כאשר הייתי במכון אחר הייתה המכונה הזאתי (חבל עכשיו אין) (סתם מי שמתעניין הייתי עושה 200 קילו ל10 חזרות) אז אחרי שהייתי מסיים פעם היה כואב הראש מהלחץ והיו פעמים גם שלא הייתי מרגיש את הרגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש מצב שזה לחץ על החוליות כמו שאמר פה אחד החברים
מאד יכול להיות יש לי אחד במכון שגם התלונן , תבדוק אצל רופא תאמין לי ששוה לבזבז כמה שעות בתור מאשר אחר כך לסבול כל החיים לא צריך להסחף כן ... אבל לך תדע על תיקח סיכונים
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איזה משקל אדיר יא אללה
![]() אני אם הייתי במקומך הייתי מנסה לגרור עוד איזה אימון שניים לראות אולי זה משהו חולף ואם לא עוזר אז להחליף תרגיל + ללכת לרופא
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |