|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה :
הסדר יום שלי לא כל כך קבוע אבל בעיקרון זה הולך ככה : אני בן 19 שוקל 74 1.90 10:00 - שתי פרוסות לחם שיפון\פת אורז עם גבינה 3% עגבנייה וסקופ אחד של חלבון + שתי טבליות אומגה שלוש 13:00 - 100 גרם אורז ועוד חזה עוף בתוספת סלט ירוק קטן 15:00 - 16:30 - אימון משקולות פלוס אירובי של חצי שעה(לפני האימון עוד שתי טבליות אומגה 3) 16:30 - מיד אחרי האימון עוד סקופ של שייק חלבון 19:00 - טונה במים עם מלפפון עגבנייה ואולי דברים אחרים 21:00 - קוטג' גם עם צלחת ירקות ושתי טבליות אומגה 3 אני פשוט חולה על ירקות חח קלוריות : 1573 חלבון : 159.2 גרם שומן : 41.1 גרם פחמימות : 138.8 גרם כולסטרול : 154.4 מ"ג סיבים תזונתיים : 17.2 גרם מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מצבך קשה אם אתה 190 על 74 קילו והמטרה שלך היא חיטוב,מה אתה בדיוק מחטב ? את העצמות או את הורידים ?
וכמות הירקות שיש לך בתפריט זה לא הרבה,זה מאט ! לא משנה על איזה % שומן אתה,אתה חייב לעלות במסת שריר,איזה חיטוב בראש שלך ?!#$$$??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שתי עגבניות שתי מלפפונים בצל שתי פלפלים חסה גזר אבוקדו
לא מספיק חח ? אני כל פעם מגוון ואני באימון כבר כמעט 9 חודשים אבל עם הפסקה של חודשיים באמצע ועוד מעט קיץ לא יודע תמיד אומרים שהמשקל שלי מוזר לגובה אבל עדיין אני צריך קצת להוריד אחוזי שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() א. מעט מדי קלוריות.
ב.תוסיף מהר ירקות. ג.תוריד 10 ג' חלבון ד.תוסיף קצת פחמימה ולמה אתה באמת עושה חיטוב עם כאלה נתונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה מתבלבל אתה צריך מסה לא חיטוב !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ה Bmr שלי זה 1883.687 ואני עושה אירובי א-ו + שלוש אימונים מלאים בשבוע יום כן יום לא
ולא נראה לי שזה בדיוק בקלוריות כי למשל בטונה אני מוסיף מיונז וכל פעם לירקות אני מוסיף רוטב אלף האיים Fat Free אבל עדיין וחשבתי שאני מגזים עם ירקות אין לי בעיה להוסיף סלט לכל ארוחה אם זה לא יהיה יותר מדי.. הבעיה שאני אוהב לתבל ואני מפחד מכמות מוגברת של שמן זית אני עושה חיטוב כי כשאני מסתכל במראהיש לי עוד כמה אחוזים להוריד .. בגלל הקרבה של הקיץ חיטוב בעדיפות קודמת |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר עוד תגובות ? בכל זאת אם אחרי חודש זה יספיק אני יעבור למסה קטנה אבל אני מרגיש שאני צריך חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך מסה לא חיטוב וחוץ מזה הקיץ עדיין לא קרוב..יש אפשרות לעוד מסה של חודשים ככה..ואז חיטוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינתי הקיץ מתחיל באפרים בוםבמלה ועוד כל מיני חח ככה שעוד חודשיים כבר קיץ מבין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() כל מה שאומרים לך פה ממש נכון אתה צריך מאסה בנוסף לזה חסרים דדברים בתפריט אבל אני ממש ממליץ לך ללכת על מאסה וגם לא לקחת כל כך הרבה אומגה 3 אני חושב שצריך לשלב שומן איכותי אחר גם
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם ממש אוהב שמן זית בסלטים אבל כשמתי בתפריט כמה כפות שמתי לב כמה קלוריות ושומנים זה מוסיף אז הפחתתי
|
![]() |
![]() |