|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו הלכתי לפני כמה זמן לקנות אבקת, בקיצור הגברת הראתה לי אבקה חדשה שהם הביאו של חברת Tsl עם טעמים כמו קפה לאטה, אייס קפה לאטה וכאלה.. לקחתי את האייס קפה לנסות...
אני לא יודע מה הם דוחפים באבקה שגורם לזה שברגע שאתה מערבב עם החלב זה מקציף את כל העסק שמה ונראה ששותים כמעט רק קצף...אבל טעם של אייסקפה אחד על אחד! מומלץ לגבי הטעם, אבל אי אפשר לערבב את זה עם עוד דברים כמו דייסה וכאלה..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה מיוצר בארץ , לא הייתי סומך על זה יותר מדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבדיקת מעבדה היחידה שנעשתה , נעשתה על ידי מנהל החברה ד"ר משהו , בבדיקת מעבדה לא רשום שום דבר על איך המוצר הגיע (בד"כ רשום הגיע בקופסה סגורה בלה בלה ואת שם המוצר).
במקרה הזה היה רשום רק את שם המוצר , לא אמין במיוחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואלק גם בחינם אני לא אקח את האבקה הזאת.
מי שניסה אותה ויש לו נסיון, יכול להבחין שיש בא מלא סוכר!! לא סתם הטעם שלה יחסית טוב.. וכמו שאמרו מקודם הבדיקות מעבדה היחידות שעשו לאבקה זה ע"י היצרן. וזאת עוד אבקה שמיוצרת בארץ, וזה כבר אומר הכל.. לא משנה מה ינסו לעשות בישראל, אף פעם לא יגיעו לרמת יצור ואיכות של אופטימם\צ'מפיון וכו'. אני מעדיף לשלם עוד 50-100 שקל יותר, ולדעת שאני מקבל מוצר אמין, ועוד באיכות.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() דווקא טעימה טעמתי מלא סוגים בטעימות אחרי התחרות של Ifbb ושל נאבא...מתוקה רצח כאילו שפכו פנימה 10 ליטר סוכר.
בכל מקרה רק אופטימום\צ'מפיון\נייטור בסט(לא קונה אותה יותר כי הבני זונות מתקמצנים דלי ענק וממולא עד החצי חחח אבל היא קטלנית,בעיקר השוקו!!) לא הייתי סומך על האבקה הזאת אחרי כל מה הבדיקות והשמועות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח וואלה לפי מה שאתם אומרים פה אני צריך לקחת אותה כצ'יט רציני....
טוב גם ככה לא התכוונתי לקנות אותה פעם הבאה (חוזר לשוקולדים של אופטימום) תודה על התגובות והדעות.....
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() החברה פה צודקים.
חלבון של Tsl השימוש היחיד איתו זה לעשות ממנו עוגיות חלבון.ורק בטור צ"יט במאסה.
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי בחנות שלהם, הם טענו שהבדיקה שלהם מבוצעת ע"י מעבדת אמינו שבמכון וויצמן והתחילו ללכלך על ישראלבאדי.
ואז הוא הראה לי טופס מעבדה מפוברק של הבדיקה. מאחר שאני מבין דבר או שניים במעבדות בישראל, בחרתי להזכיר לו את העובדה שלמעבדת אמינו אין שום קשר, אפילו מקרי למכון וויצמן והוא התחיל לגמגם. הבדיקות לא קשורות למציאות וגם מה שהוא נתן להם לבדיקה לא היה ממיכל אטום. יש לי חשד דיי מבוסס, בהתחשב בטעם, שחלק מהאבקה הוא בעצם סוכר, אבל צריך לבדוק את זה. בכל מקרה, חלבון באיכות מאוד נמוכה, של חברה לא ידועה, של אנשים שתפסתי על שקר דיי ברור, אז אולי יש להם למה? לא קונה את הזבל שלהם, ביותר ממובן אחד.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מדהים
רק בישראל מוכנים להוציא מוצר למדף בידיעה שהוא יכול לפגוע בצרכן (זה עוד לא הוכח ,אבל מהתגובות עולה כך ) לא יאומן פשוט , איפה תראו בחו''ל דבר כזה ? הם עובדים שנים על פורמולות ומשקיעים מיליונים במוצר שלהם בכדי שהצרכן יהנה כמה שיותר וברור שזה גם כסף , אבל לא הכל כסף ! התרבת שלנו רודפת כסף , וזה פוגע בכל אחד והנה זה הגיעה גם לאבקות החלבון זה סתם מעצבן אותי לא יודע למה אין פה שום חברה רצינית שאשקרה רוצה להטיב עם הלקוחות שלה מדהים אותי
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות חבר'ה.. כמו שאמרתי, גם בלי קשר לא התכוונתי לקנות עוד מוצר שלהם בפעם הבאה, אבל גם אם הייתי חושב לעצמי, אין מצב שהייתי עושה את זה אחרי האשכול הזה...
אם זה אשכרה ככה כמו שמדברים פה על החברה הזאת, אני מקווה מאוד שאת ה"תמורה" שלהם הם יקבלו בפרנסה שלהם, לכל מי שיש לו יד בעניין הזה...
![]() |
#12 | |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי בכלל נוגע ב TSL זה כולה חלבון שמייצר בית טבע קטן מפתח תקווה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שכל אחד פה בארץ עושה מוצר ומספר לנו שהוא מיוצר בארצות הברית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |