|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב החלטתי לקנות את זה..
יש לי כמה שאלות 1.איזה טעם הכי כדאי לקנות (דברו מנסיון אישי) 2. איך אני מזמין? 3.איך זה מגיע? 4.אני יכול במקום שהם באים אליי אני בא אליהם? לחנות או משהו? 5.איך אני מכין את זה? (אני לא יודע בכלל איך נראת האבקה מפנים..חח) 6. איך משלמים כאילו? חח.. 7. לכולם יש את ההנחה הזו? (285ש''ח?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז ככה לאט לאט..
1.שוקו.. 2.בטלפון שבאתר 03-6738373 3.עם שליח.. 4.הם באים אליך.. 5.כף בבוקר עם חלב או מים ומרבב בבלנדר או בבקבוק(אם זה בקבוק לנער אותו הייטב שלא יהיה גושים)ואחרי אימון גם לקחת על בסיס מים אתה לא צריך עם זה שום דבר לא פחמימה זמינה לא כלום כי יש בזה הכל..אבל אחרי 40 עד 60 דק' לאחר שאתה שותה אותה תאכל ארוחה רגילה וטובה הכוללת הכל מהכל(פחמימות,חלבונים ושמונים).. 6.אתה משלם לשליח שהוא בא אליך במזומן או שאתה יכול להגיד להם דרך הטלפון בכרטיס אשראי זה כבר החלטה שלך.. 7.רק לחברי הפורום.. מקווה שעזרתי.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
לי יש גיינר ואני שותה אחרי אימון בלבד.. כי ככה בנוי התפריט שלי. תרכיב תפפריט ובהתאם דחוף תגיינר לאן שצריך חשוב לזכור שהוא לא תחליף לארוחה אלא רק תוספת קלורית . |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הנחה של 285 ש"ח ?!?!
למה רק עכשיו שמעתי על זה ? מה הסיפור ?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתכוון לאריזה של 2.7 קילו אז לא שווה לך, ועדיף לקנות את ה5.5, ההבדל הכספי הוא יחסית קטן לעומת כמות המנות שיש לך שם.
ה2.7 יגמר לך בצ'יק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אבל אני מעדיף כרגע את של ה 285ש''ח..אל תשכחו שזה אבקה ראשונה שלי.זה יהיה סתם בשביל "ניסיון" אם אני יהיה מרוצה אני בכיף יקנה את ה גיינר של 5.5ק''ג..
תודה רבה לוזון ![]() אממ והשליח בא אליי באמצע יום? כאילו אין קבוע? כי אם אני לא יהיה בבית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה יותר כף שגדולה פי שתיים מאבקות של מכונות כביסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ^
יותר טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ואם אני הולך אליהם לחנות ההנחה נשארת?! ולי יהיה הנחה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() !! אני כבר מת לקנות !! נו טענו!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תענו*
תתקשר ותשאל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אני פשוט לחוץ..בסדר אני מתקשר עכשיו..
|
![]() |
![]() |