|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() כמה חלבון צריך אחרי אימון ?
טונה אחרי אימון זה מספיקק? או שצריך עוד משקל שלי 1.70 שוקל 60 קילו כמה אני צריך חלבון פחות או יותרר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי אימון תאכל טונה במים ו5-6 תמרים ויהיה בסדר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני שואל עם זה מספיק ...
כמה בנאדם אחרי האימון צריך מקסמום חלבון אחרי האימון ? ואחרי אימון אני אוכל טונה + סוכר ענבים + 2 תמרים .... הטונה שאני אוכל אי בשמן אחי אי אפשר לאכול במים אבל אני מסנן תשמן כמה שאפשר ...... ראיתי כמה שאמרו שאפשר לעשות את זה......... לא רציני |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש כל מיני נוסחאות וכו'.. בסופו של דבר הכל תלוי כמה הכנסת בסופו של יום.. תעשה 0.4 כפול המשקל גוף שלך לגבי החלבון.. זהוי הכמות בערך שאתה צריך אחרי אימון.. לא שזה כל כך משנה עם אתה דואג לשמור על תזונה במשך כל היום.
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה צריך 24 גרם אחרי אימון
לא יודע איזה אימונים אתה עושה שהקיבה שלך מסוגלת לעכל קופסת טונה אחרי אימון אני הייתי מקיא את זה אחרי דקה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() טונה אחי וואלה טונה זה טעים רצח אין כם טעם באכול אבל טונה במים זה ממש מגעילללללללללל
זה באמת מגעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שים לימון ואיזה סלט ירק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() את האמת לא יודע מה יש לכם,אני מסוגל לאכול הכל ובמיוחד אחרי אימון משקולות (אני רעב) אני אוכל טונה במים בלי שום בעיה לא מוסיף לזה כלום גם,אומנם זה לא מעדן של האיים הקרייבים אבל ניתן לאכילה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה יש לכם אתם כול דבר שהכי מגעיל בארץ אומרים שזה דפקה טעים
כמו שאמרו שפיבר 1 זה טעם זה גועל נפש ועוד מלא דברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי לא הכל טעים בתחום הזה,אתה צריך לאכול הרבה דברים עם טעם של חרא בלשון המעטה אבל אין מה לעשות אם רוצים להשקיע בזה אז אוכלים הכל
![]() אני אישית בנאדם שאין לו בעיה עם אוכל,אני יכול לאכול אשכרה כל דבר ממש כל דבר שתביאו לי אני יאכל,כן,מטורף מה לעשות ;]
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
טונה במים זה דבר טעים אפשר לאכול אותו אם קשה לך שים לימון ומלח אם עדיין קשה שים כפית שמן זית במקרה הגרוע... פייבר 1 זה אחד הדברים הטעימים ביותר אם הוא לא היה מכיל יותר מדי סיבים תזונתיים הייתי גומר אחד כזה ביום.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מת על טונה במים מה יש לכם ? מי שקשה לו שיוסיף מיונז לימון מלח יערבב ויצא לו טוב :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() האם ממולץ יותר לאכול טונה במים על פני טונה בשמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מן הסתם תחשוב מים מול שמן לא צריך אפילו לפרט שיש בטונה במים אחוז יותר גבוה של חלבון והשמן בשימור זה חרא שמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל בטונה עם מים יש אחוז חלבון יותר גבוה,בנוסף טונה במים הרבה יותר בריאה מהשמן שיש בדרך כלל בטונה בשמן,וגם בנוסף לאחר אימון, טונה במים נספגת הרבה יותר מהר בגוף מטונה בשמן.תעשה את השיקולים שלך לבד
![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחוז חלבון גבוה יותר? ואו,את זה לא ידעתי.מעכשיו רק טונה במים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אבל איך אפשר לאכול תטונה במים הזה אי אפשר..........
עם יש מתקון משהו לא מעולם הזה אני יעשה אותו אני ינסה פעם אחרונה נסיתי כבר 3 פעמים יצא על הפנים ...... |
![]() |
![]() |