|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהי מהshowme למי שמכיר.. דיברנו בהתחלה בכיף וזה, כמו כל אחת.
עם הזמן דיברנו יותר, ויותר.. ופשוט התחברנו איכשהו, דיברנו כל יום לפחות 5-6שעות. יום שישי האחרון התקשרתי אליה, דיברתי איתה מ2וחצי בבוקר עד 5וחצי, והיה מדהים :/ מ5וחצי עד 7 דיברנו באייסי.. פשוט מושלמת. בכל מקרה, אני ממש הרגשתי שהתאהבתי בה, אפילו שאני לא מכיר אותה במציאות.. אבל ראיתי "תמונות" והאופי שלה ממש מושלם בשבילי. בכל מקרה, היא גם אמרה שהיא אוהבת אותי וכל החרטא הזה.. לפני 20דקות גיליתי שכל זה התחיל כצחוק בשבילה, היא בכלל לא מי שהיא אמרה שהיא.. זאת לא היא בתמונות. ועוד היינו אמורים להיפגש ביום שני הקרוב.. אתם לא מבינים לאיזה סרט היא הכניסה אותי, ובדקה אחת היא פשוט הרסה אותי. בחיים לא חשבתי שמישהי יכולה להשפיע עלי כל כך הרבה.. ואני עכשיו על סף דמעות, משהו שלא קרה מאז כיתה ז'. פאק.. אני כל כך טיפש. מטומטם. הייתי צריך להקשיב לחברים שאמרו לי לא לקוות יותר מידי.. תקראו לי מטומטם, דפוק, למה אני בכלל סומך על אנשים מהאינטרנט, כל מה שתגידו עליי כרגע נכונים, כי באמת יצאתי מפגר. אבל כל כך לא אכפת לי כרגע ממה שיגידו.. אני פשוט לא מאמין למה שקרה לי. נלמד מזה.. ונמשיך הלאה. זה רק נתן לי הוכחה שאסור לי לקוות סתם, ובטח לא לתת כבוד כל כך גדול לבנות כאלו. לילה טוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() shit happens
תלמד לעתיד לילה טוב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, בפעם הבא תבקש לראות אותה במצלמה, אם היא אומרת אין ?
תגיד לה שלום.. לא חסר מתחזות מפגרות כאלה בימנו.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה גילת לבד או שהיא הפילה לך את זה בבום ?
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() עוד טיפ - אם הבחורה נראית ממוצע כזה (גם אם טוב), סביר להניח שזאת היא. אם אתה רואה בתמונה מישהי שיכולה להיות מלכת היופי הבאה, 95% שזאת מתחזה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עוד טיפ..
עם היא שולחת לך רק איזה 3 -4 תמונות שלה, ואומרת אין לי וכו'. תדע שזאת מתחזה\או הומו חרמן.
![]() |
#7 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תגיד גבר מה אתה לוקח ללב חולת נפש עם תעודות מתוסכלת חסרת חיים ובטח גם כונפה? שים זין עליה אח שלו,מיהי בכלל החולת נפש הזאת שככה תוריד לך את המצב רוח,רק אם תכניס לך לראש שנדלקת על אחת שגילית בסוף שהיא חולת נפש עם תעודות הדבר יגרום לך למחוק אותה בשניה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה תשתדל כמה שפחות להתחיל עם בנות מהאינטרנט
זה הכל חרטא וברוב המקרים לא יוצא מיזה כלום או שקורה מה שקרה לך או לפעמים דברים גרועים מיזה...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות אחי יצאת בזול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס אמרו פה דבר נכון - מה אתה לוקח את זה קשה? היא חתיכת חולת נפש (באמת) יש לה בעיות אישיות צריך לרחם עליה ולא עליך, לך אולי היא "שברה את הלב" אבל בכלל לא הכרת אותה אז מי היא תעשה לי טובה, עוד פוסטמה שנראית כמו נקניק הודו פרוס (בדוק), עזוב שטויות צא החוצה לך לבית בושת.
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תסתכל על החצי כוס המלאה.
לפחות לא נפגשת עם בת יותר שעירה ממך.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח^
זה בסדר חבר'ה, הלכתי לישון מתוסכל, קמתי כמו חדש XD וכן, היא הפילה עלי את זה בבום בכך ששלחה לי את זה בטקסט כתוב.. הנה אני יעתיק לפה מה שהיא רשמה: היי .. תקרא עד הסוף , הלוואי ותבין . הלוואי ויהיה בך ת'כוח לסלוח . מצטערת מראש . - - - הכל התחיל לפני בערך חודש , אני ושלומית החלטנו לרדת על איזה ילדה .. בלי שהיא תדע שזה אנחנו - פתחנו שואומי .. השם הראשון שעלה : ויקה [ שלומית ראתה לפני זה הישרדות ] . הוספנו תמונות , וחיכינו ליום למחרת , שיהיה אפשר לדרג .. הגבנו ודירגנו אותה 1 .. הכל עבר כצחוקים .. ואז, ילדים התחילו להגיב לויקה בטירוף D: ואני ושלומית התערבנו, אם נצליח להגיד לוואנטד .. - הצלחנו ! הגבנו לחצי שואומי . [ אתה בניהם ] =\ וכולם חילקו לנו מספרי icq וטלפונים .. הוספנו , ודיברנו איתם - ה כ ל = ב צ ח ו ק - . ואיתך ? טוב איתך זה פשוט זרם , איתך רק אני דיברתי .. \= הדהמת אותי .. היית פשוט אני . - - - לא הפסקתי לחשוב עליך |: ועכשיו , זה התגלגל כ"כ . וכבר אי אפשר לעצור את זה .. אני פשוט לא רוצה לפגוע בך . ונדמה לי שכבר פגעתי מספיק .. אז זהו , עכשיו אתה יודע הכל , ואני מרגישה שהורדתי אבן מהלב .. מצד שני כ"כ כואב לי :| אני מצטערת . זה לא היה אמור להגמר ככה \= בכלל לא היית אמור להתאהב בי :| ואני לא בך :| [ כן , בזה לא שיקרתי .. ] בקיצור , אתה מוזמן למחוק אותי , ות'מספר שלי .. או מה שתרצה .. היה לי כיף איתך 3> ס ל י ח ה ! התמונות שהיו לה, היא לא מלכת היופי, היא חמודה מאוד ודי שווה. לא משהו שהייתי חושב שהיא מתחזה.. אבל חפיף. למדתי :] תודה על התגובות ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ילדים אתם יאללה גם היא פוסטמה לאללה מזה להתאהב דרך כמה ימים ועוד דרך אינטרנט?!
מה נראה לכם?!! חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הם לא התאהבו בשניה ברגע נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אוי ואבוי
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי היית צריך לבקש מימנה לשלוח את התמונה האמיתית שלה, כי אתה הרי לא התאהבת בתמונה אתה התאהבת באופי ובאישיות שלה וגם היא בך אז לפי דעתי למרות שהיא שיקרה לך לגביי התמונה זה משהו שאפשר להבליג עליו ואם עדיין יש לך את הפלאפון שלה תחשוב על אפשרות לבקש מימנה את התמונה האמיתית שלה או פשוט להפגש איתה, כי לפי דעתי אם אתה מאוהב באופי ובאישיות שלה אז איך שהיא לא נראת אתה גם בזה תתאהב. |
|
![]() |
![]() |