|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
יש לי שאלה מאוד חשובה
עד היום הייתי עשוה תמיד אימוני היפוטרפיה והייתי בטוח שככה אני יתחזק. במקרה היום דברתי עם משהו על טווחי החזרות הוא אמר לי שהוא עושה 15 חזרות שאלתי אותו למה הוא אומר לי כי ככה מתחזקים . אמרתי לו תראה אתכל המנופחים בחדר כושר הם עושים טווח חזרות קטן. הוא אמר לי המטרה שלהם זה להנפח ושלי זה להיות חזק.
מה שאני בא להגיד זה שאם אני ישמע ללו ויעשה 15+ חזרות (זאת אומרת אימון סיבולת) אז השריר שלי יתחזק יותר מאימון עם חזרות 6-12 ? help me!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה 1-5?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התכוון 1-5 חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 1-5 חזרות זה ניקרא אימון כוח!!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב לעשות אחי דוגמא...
כול תרגיל לעשות חזרות שונות תמיד לשנות 8 חזרות 10 חזרות 12 חזרות לשחק עם זה אחי כמה שפחות זה עובד על כוח !כמו (1-5 ) כמה שיותר זה עובד על מסה גדילה ...כמו (6-15) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 2-5 זה כוח
6-12 יותר לכיוון הגדילה מעל 15 זה כבר סיבולת |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() המישחקים של החזרות יש לזה מטרה מסויימת זה לא בהכרח יותר טוב ממספר חזרות קבועה תלוי בתרגיל ובמה אתה רוצה להשיג בקיצור 1-5 חזרות אימון כוח 6-12 חזרות היפוטרפיה מסת שריר
15+ או 20+ זה סיבולת שריר
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל המטרה שלי שלא לעלות במשקל אבל להתחזק בשרירים ולשפר את היכולת האתלטית בקיצר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לעשות כמה סוגי חזרות לא לעמוד רק על - 12
בדוק שיש פה תוצאות יותר טובות אז בשביל מה עושים את כול השנוים האלו כול פעם ? זה מורכב להסביר למה עוזר לשנות בין 8- 10 12 מורכב אחי אין לי כוח לרשום פה שעה ........ תקרא אחי ותבין .. אני אוהב יותר לעשות אימון אחד 8 חזרות אימון אחד 10 אימון אחד 12 לפי דעתי זה מומלץ ביותר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבל 8-12 זה ניפוח המטרה שלי זה לא להתנפח אלא להתחזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז תעבוד על חזרות בהתחלה עם אתה חדש על חזרות כמו 12 ......... ואז לאט לאט לרדת ... למה חזרות כמו 1-5 זה מסוכן אחי ..... צריך פשוט ללמוד להרים משקל כבד אחי שלא התפוק לך תגב ... עם יש לך נסיון אז סבבה לעשות בין 1-5 חזרות זה כוח זה אימון שעושה כוח אחיי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש בשריר כמה סוגי סיבים יש סיבים לבנים סיבי ביניים וסיבים אדומים הלבנים עובדים במהירות ועל היתנגדות גבוהה יותר הבייניים זה ביניים והאדומים עובדים לאט עם מישקלים נמוכים אבל בעלי סיבולת יותר גובהה ביגלל זה המישחקי חזרות שאתה עושה 6 חזרות אתה מיתמקד יותר בלבנים וכך להפך
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים כאלה שהם מהירים אחו :):):):):):) וגם חזקים זאת אומרת השרירים שלהם לא שוקלים הרבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי זה לשפר את היכולות האתלטיות. ולאחר מכן להיות חזק (לא נפוח)
אז מה אני אמור לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
זה מאוד חשוב לי סליחה על החפירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואי האשכול שדיברו בו הכי הרבה שטויות בעולם , נראה כמו אשכול מצוי ב Fxp שמע חכה שאנשים שמבינים קצת יותר יסבירו לך .. אני אסביר לך קצת אז ככה שמאסה כוח וסיבולת זה כמו שאמרו לך מקודם ולפי המספר חזרות אתה עובד על סיבי שריר שונים ובגלל זה ועוד סיבות כדי לגוון ולעבוד בטווח חזרות משתנה , את המושג " להתנפח " תעיף מהלקסיקון שלך , עכשיו מהיום אתה אומר עלייה במסת שריר , הטווח הכי טוב לעלות במסת שריר הוא 8-12 תעבוד עליו וגם תתחזק הבנת ? בקיצור תעבוד פחות או יותר עם הטווח הזה ותגוון מדי פעם תעלה ממנו ומדי פעם תרד , בתאכלס סיבולת זה לכוסיות ואם אתה רציני תתחיל להרים משקלים ולעבוד , בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אתה יכול לעבוד על כוח מתפרץ או על כוח מירבי דוגמא בריצות:
כוח מירבי יגדיל לך תמהירות הריצה כוח מיתפרץ יגדיל לך תמהירות שאתה מגיע לשיא המהירות בריצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכוונה סיבולת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |