|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
אני התחלתי להתאמן יחסית ברצינות לא מזמן אז אין לי את הידע והניסיון לכן אני ישאל פה את השאלות. אז ככה - עבדתי עם המשקולות (שאתה שוכב על הגב ויש מוט על משקל בכל צד ואתה מרים) עשיתי 5 סטים של 25 שבשני סטים האחרונים אני פשוט הייתי על סף מוות אבל סיימתי אותם בכל מקרה. עשיתי מנוחה של יום אחד ועכשיו הגיע היום לעוד פעם אבל אני תפוס ברמות שלא ניתפסות (משחק מילים בשקל) קיצר, לעשות את אותו אימון היום או לחכות עוד שהשריר ירגע?
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שני דברים
1) ככה זה בהתחלה אחר כך אתה תהנה מזה 2) למה עשיתי 25 חזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רגע להמשיך לעשות את האימון היום או לא?
25 חזרות זה קצת? הרבה?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה צריך לעשות דבר כזה במשך איזה שבועים אחי
תעשה את כול התרגילים רגלים גב חזה הכול לאט לאט לאט לאט .......... ככה גם תלמד הכול ... וזה זה יעזור לך יותר מבין אחי או שתעשה Abc אבל לא במשקלים כבדים אחי לא היתפס לך הגוף הרבה יותר חזק תעשה משקלים קלים כמה ימים אחרי זה תעשה בנוני ואחרי זה תעלה לרמה שלך ככה יותר טוב אחייי..... עם תעשה ישר כבר אתה תעשה אימון יום יומים ואז לא תתאמן איזה שבוע שבועים ....למה היתפס לך כול הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי, אז פעם הבא אני יתחיל במשקלים קלים ויעלה לאט לאט.
אבל סתם לדעת, שהגוף תפוס מאד (!!!) להמשיך להתאמן? או זה עלול לפגוע בו בצורה כלשהי?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אגב מה זה Abc?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רבאק אולי מישהו יכול לענות?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בתור מתחיל, כדאי לך להתחיל בתוכנית אימונים Fbw.
תוכנית האימונים Abc הינה תוכנית אימונים למתקדמים יותר: התוכנית מחלקת כביכול את הגוף לשרירים, שכל פעם באימון אחר אתה עובד על שריר אחר. לדוגמא: A = אתה עובד על שרירים E,r,t B = אתה עובד על שרירים G,v,f C = אתה עובד על שרירים O,l,p ׁ(יש לציין שהאותיות נבחרו באופן שרירותי בלבד). בנוגע לתוכנית האימונים Fbw: זוהי תוכנית למתחילים, בה אתה עובד 3/4 פעמים בשבוע. בתוכנית הזאת אתה עובד בכל אימון על כל השרירים הגוף. לרוב אימון זה הוא אימון ארוך מהרגיל, מומלץ לא לעבור את השעה ורבע. להרחיב ידיעותיך אנא קרא בנושא הבא: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=19650 עוד שאלות ? בהצלחה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה, התגובה שלך עזרה הרבה.
שאלה אחרונה, שהשריר תפוס בצורה מטורפת לוותר על האימון שמגיע כדי שהוא ינוח ? או אני יכול להתאמן איתו בלי לפחד שהוא יפגע?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לנוח טיפה ולא להיות גיבור, אך מצד שני אל תהיה כוסית שלא הולכת לאימון אם כואב לה ממש קצת.
![]() |
#12 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תיזהר עם המשקלים כשאתה מתחיל
קל לפתח דלקות עם משקלים גבוהים למתחיל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |