|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() טוב אז הייתה לי פציעה בכתף לפני שנה שאחרי חודש וחצי של מנוחה היא עברה. לפני חודש היא חזרה, לקחתי שבוע מנוחה והיא עברה. שבוע שעבר עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים שיפוע חיובי והדאמבל החליק לי מהיד והכאבים בכתף חזרו. נחתי כמה ימים והכאבים עברו. אתמול הלכתי שוב פעם לאימון ועשיתי אימון חזה, כבר במהלך האימון הרגשתי כאבים והיום כשקמתי בבוקר הכאבים שוב פעם חזרו כמו שהיו.
מה אני אמור לעשות?? נמאס לי מהמנוחות האלה, האם ללכת להתאמן למרות שכואב? היום היה אמור להיות לי אימון גב, כתפיים ויד אחורית. כמובן כתפיים אני אוותר, השאלה היא האם שווה לי לעשות אימון גב [דדליפט, בנט אובר, חתירה ופולי עליון] או שסתם אחרי זה אני לא אוכל להזיז את היד שבוע? סעמק!!! אה ד"א זה תמיד אותה כתף, צד ימין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא רואה למה אתה לא יכול לעשות דדליפט. אין תנועה במפרק הכתף בדדליפט
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יהיו לי גם כאבים כאלו בכתף, דווקא בתרגיל חזה עליון עם מוט חופשי, תנסה אחרי המנוחה לחזור ולנסות לעשות חזה "תחתון" בשיפוע שלילי עם מוט חופשי זה אמור לנטרל את העומס מהכתף אם אני לא טועה, כנ"ל תנסה לעבוד עם סמית'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() האמת שדי כואב לי להזיז את היד.
למעלה למטה ומינה לא, אבל אם אני מזיז אותה שמאלה [מצמיד אותה לחזה כשהיד ישרה] אז ממש כואב. אני אעשה אימון גב [תלוי בכאב], יד אחורית, תאומים, אמות, בטן.. נזרום |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() לנוח...הכאב החד הזה הוא מסוכן...
איך הדאמבל החליק...s:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
להיות מושבת לכמה חודשים זה לא מסוכן?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אשאר בבית, חבל סתם. גם ככה עוד שבוע אני מתגייס, זה לא חכם להתגייס חצי מת ![]() מקסימום אם הכאב יעבור אז אני אלך מחר.. :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן גמאני ככה כאב לי המרפק ביד בבקטנה עשיתי הפסקה של חודש והוא עדיין כואב אבל ממש בקטנה וחזה עכשיו איזה שבוע ואין לי מושג אם כדאי להפסיק כי יש תרגילים שאם אני עושה אני לא מרגיש את הכאב בכלל
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מנסיון עכשוי שנמשך כבר שלושה חודשים - אל תתאמן. תן לכתף להחלים לחלוטין (אפילו אם זה יקח המון זמן. ולרוב זה לוקח יותר מדי זמן נראה לי) ורק אז תחזור להתאמן.
מקווה שתחלים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה כמו פחד, יש לנו את הפחד כדי שנהייה זהירים. אצלי זה חוק, כשכואב, אני מפסיק, אבל תלו איזה כאב..... שזה כל אחד צריך לדעת לעצמו.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
למשל אם תפוס לך בגב התחתון יכול להיות שתרגיש שכול הגב תפוס לך.
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() וואלה הפעם הכאבים הם לא סתם. מבחינת הכאב הכאב הוא אותו דבר כמו שהיה ביום שישי, היום אני אלך לאימון רגליים וידיים. בשבוע הזה כנראה אני לא אאמן כל מה שנוגע את הכתף [גב, חזה וכתפיים], ואז אני גם ככה מתגייס ואלוהים גדול.
באסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() הייתי היום אצל האורטופד, הוא אמר שזו דלקת בגיד.
קיצר הוא נתן לי: Naxyn 500mg - אנטי דלקתי Tramal 50mg - נגד כאבים - לא קניתי את זה, סתם להכניס כימיקלים לא בראש שלי. מישהו ניסה את הנקסין הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מישהו מכיר את התרופות?
כתוב בעלון שמצרוף שזו תרופה אנטי דלקתית במיוחד לכתף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נקסין זה משכך כאבים. קיבלתי את זה אחרי שנפצעתי בחזה לפני שנה בערך. לא עזר בגרוש. שים לב זה כדור חזק תקח תמיד על בטן מלאה.
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תגיד רשום בעלון שם שאסור לשתות אלכוהול בזמן השימוש, עד כמה זה קריטי? כי הצלחתי כבר להפר את זה פעמיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא קריטי. לא מומלץ לשתות אלכוהול כי זה עלול להגביר את תופעות הלוואי.
במידה ואין תופעות לוואי ובטח אחרי ששתית אלכוהול, אתה יכול לשתות. אבל תשמור משהו לשבת אחרי שתחזור מהטירונות :-)
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ורגע, אתה אומר שהתרופה חזקה ובכל זאת לא עזרה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לי לא. אבל אל תקח אותי כדוגמה. תרופות משפיעות שונה בין אדם לאדם, כמובן גם ששני הפציעות שלנו היו שונות.