|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום השאלה היא ככה
מי לוקחת [u]בסגירות[u] מדגיש שוב בסגירות לא בפתיחות . מאזדה 3 שנת 2005 , 1600 מנוע , כ"ס 105 .. לא שמורה במיוחד (נהג צעיר) מאזדה 626 שנת 1999 , 2000 מנוע , כ"ס 136 ... שמורה מאוד (נהג מבוגר ) הדגם glx שאלה שעולה בנושא שיחה אצלנו בחבר'ה ואני רוצה לדעת את דעתכם , למבינים בבקשה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזדה 626
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא ברור לפי הנתונים ?
ובלי קשר נירא לי ה 626 מזאדה 3 זה צעצוע
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המאזדה 626 שלי , פשוט חבר שלי כל הזמן תופס תחת עם הרכב שלו על כל הקטע שהוא מגיע מהר מאוד ל100 ..
עכשיו אין לי עדיין ביטוח על המזדה יש לי על ניסאן ישנהה אבל בקרוב יהיה לי ואני מת לפתוח לו ת'תחת (ברכב לו במכות חח ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לו שיפסיק לזיין ת'שכל אם המזדה 3 של אמא שלו וה626 שלך אם אתה יודע לנהוג אתה מעיף אותו גם פתיחות גם סגירות אם היא שמורה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמח לשמוע את זה אחי .. אבל פתיחות אין לי סיכוי אחי .. ראיתי ת'רכב שלו מאיץ .. באמת טס .. אבל במהירויות גבוהות אני מאמין שאני לוקח אותו !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח את שניכם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי אחי במצב.. על פי הנתונים ביבש ה626 אמורה לקחת, אבל לך תדע כמה כ"ס היא איבדה ומה המצב המכני של שני המכוניות..... צריך לראות בשביל להגיד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עכשיו אני רוצה לעשות רשיון לאופנוע עד 400 (עוד חודש יהיה לי 18) ולהביא סוזוקי בנדיט 400 או משהו באזור הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה גם באת לשגע אותם בקארספורום אה ? חחח אחי אמרתי לך זה תלוי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אין עוד אנשים ערים על הפורום אחכה למחר לעוד דעות (: תודה חח כן פתחתי שם גם משתש בפורום מכוניות .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אחי האוטו הזה שותה כמו נרקומן :):):):):):)..... אבל מה באמת חוץ מזה הוא בובה... ואני לא התחלתי ללמוד אופנוע למה חבר שלי אמר ל יאפשר רק מגיל 18 או משה ובגלל הטופס ויתור תאוריה או משהו כזה.... לא הקשבתי לו אבל לא אכפת לי לחכות עוד חודש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טוב יאללה מזוז ודניאל אני עף לישון אני גמור ,, אז בבקשה רק אל תגרורו את זה עוד לנושאים שונים (: ... שיהיה לכם לילה טוב אחיםשלייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא נגיב יותר בנושא אחי
![]() ![]() |
![]() |
![]() |