|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום , אני חדש פה
דבר ראשון , אני רוצה לומר שהסכלתי פה בפורום ובאמת נהנתי להסתכל ולראות את ההשקעה של האנשים פה אחד אחד סוסים , כל הכבוד לכולכם. אני בן 18 מתאמן חצי שנה , תוכניות אימונים שאני בניתי לעצמי , כולל תפריטי תזונה שאני בניתי לעצמי משקיע מאד לפני שהתחלתי , משקל 56 , גובה 1.82 היקף יד 31 , אחוז שומן נמוך , לא מדדתי איזה. תמונה: ![]() אחרי 4 חודשי אימון , שטחנתי אוכל כמו אווז , פיתמתי את עצמי, אפילו כשלא היה בא לי דחפתי דברים מאסה רצינית עליתי ל87 קילו כמובן שגם אחוז השומן עלה , הגעתי ל16.5 אחוז באחת המדידות תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אחרי 4 חודשים , החלטתי שזהו עם המאסה , לא אהבתי ממש את הגודל העירו לי שזה כבר לא יפה , מה גם שהאחוז שומן היה דיי גבוה ובשלב מסויים נעלמו לגמרי הריבועים נוצרו המון המון סימני מתיחה , על כל הגב , הידיים והכתפיים דבר שעד היום לא עבר לי , ורק נהיו יותר :\ הצבא התקרב , והחלטתי שזה הזמן לחטב חודשיים חיטוב רציני, עם תזונה דיי לקויה , עבדתי המון 15 שעות ביום , ולא היה לי זמן להקפיד ממש אז בקושי אכלתי. ואם אכלתי אז אכלתי טונה או חזה עוף שהיה לי בעבודה ירדתי ל 9 אחוז שומן , משקל 81 , אבל גם קטנתי תמונה , מלפני חודש , כשסיימתי לחטב : ![]() עכשיו אני כבר חודש במאסה שוב הגעתי לגודל הקודם חזרה , אבל הפעם אני על 11 אחוז שומן ![]() אני מתגייס עוד חודש בידיוק לגולני , אני מתחיל עכשיו הרבה ריצות ![]() אשמח לתגובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שינוי יפה מאוד אחי!
חבל שאתה מפסיק, דווקא נראה שהולך לך טוב.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() משהו מוזר פה.
לא הגיוני שאתה תעלה ב4 חודש 30 קילו, ורק כמה אחוזי שומן בודדים..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() העלייה שלך יפה מה היקף יד אחרי החיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שינוי מדהים אבל אין מצב ב4 חודש אתה בטוח ? מזה 30 קילו ורק כמה אחוזי שומן ? בחודש עם גנטיקה מעולה אפשר לעלות 500 גרם שריר... ב4 חודשים 2 קילו שריר אבל נגיד שאז היית מתחיל אז היה לך יותר קל לעלות נגיד אז 5-6 קילו שריר זה נראה לי המקס שאפשר להתחיל ב4 חודשים לא ? קיצור משהו מוזר אבל שינוי קטלני בכל מקרה עריכה : כבר בלפני ראו שהיה לך מבנה ממש טוב... תביא פרונט רפוי אחי וכמה היקף יד לפני ואחרי חיטוב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אם זה באמת בזמן כל כך קצר....זה מטורף!
אחלה כינויי! :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ב4 חודשים זה לא הגיוני גם עם חומרים לעלות 30 קילו וכמעט נקי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתם מריחים את זה?
יש פה ריח של חרטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() היקף יד בסוף מאסה
הגעתי ל42-43 עכשיו אחרי החיטוב 39 תראו אני מראה לכם את המצב מי שחושב שזו חרטה האשכול הזה לא בשבילו. יש לציין שלא עשיתי בכלל ספורט לפני שהתחלתי להתאמן בחדר כושר אפילו מספורט בביס היה לי פטור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() דווקה הפוף הפורום הזה לא לשקרנים ולזייני שכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() משהו לא מסתדר..גם חלק מהתמונות אחי ניראות טיפה ערוכות אל תעלב
![]() מה שכן התקדמתה בן :):):):) אבל לא ניראה לי שזה 4 חודש אחי אתה בטוח שזה כלכך קצת זמן? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה שינוי של כמה שנים טובות...קשה מאוד לאמין במיוחד ששקלת כל כך קצת..
אבל אם זה מה שזה לא משנה כמה זמן פשוט שינוי נדיר
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() וואלה שינוי בן זונה.. כל הכבוד לך
תן בראששש |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי טוב בכל זמן, אך זה ממש לא נראה שינוי של 4 חודשים - 6 חודשים. גם הנתונים לא תואמים את המציאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואו במסה היד שלך נהייתה ענקית נראית איזה 40 ס"מ
כל זה ב4 חודשים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס זה לא ממש הגיוני שגדלת כל כך הרבה בכולה 4 חודש
אתה ממש מזכיר לי אותי בגודל ובצורה ולי לקח 3 שנים טובות להגיע לשיא דרך אגב אין מצב בעולם שאחרי המסה של ה"4 חודש" אתה על 16 וחצי אחוז שומן למה רואים לך ת'סיבי שריר ות'ורידים עומדים להתפוצץ ואם היית על 16 לא אמורים לראות את זה..
![]() |
#17 |
|
![]() אחי אם אני לא טועה ואני חושב שלא אתה לא היית ממש ממש שחיף היית בסדר בתמונה הראשונה ממוצע שצריך מאסה בסדר עלית ב-4 חודשים 30 קילו כמו שאמרו לך גם 500 גרם שריר עולים בחודש לגנטיקה מעולה אתה העלית יותר מ-25 קילו של שומן האחוז שומן שלך היה אמור לקפוץ לשמיים וגם אתה היית אמור להיות שמנמן-שמן אפילו אם אני לא טועה...איך זה הגיוני ? :\
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אולי התכוונת 4 שנים חח..
4 חודש הרגת אותי פה חחחחחחחחחח אפילו על חומרים כבדים וסופר גנטיקה מאוד קשה-עד לבילתי אפשרי לעלות כמות כזאת ב 4 חודש ... סה"כ אחלה גופה..
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() וואלה עשית לי כאב ראש
|
![]() |
![]() |
![]() |