|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני מתחיל חיטוב.
השאלה היא האם זה יהרוס לי אם כל השבוע אני אשמור וארוץ וביום שבת אני אדחוס???
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי חיטוב זה חיטוב..
זה לפי מה שאתה רוצה אתה יודע מה יקרה לבד אם לא תשמור..בחיטוב זה בעייתי מאשר במסה כי כל דבר קטן הורס וחבל..אבל אתה לא חייב לקחת את זה ברצינות.. הכל תלוי בך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() פעם בכמה זמן אתה יכול לחרוג מהתפריט ולעשות איזה ציט אבל גם אל תגזים בו ולא לאורך כול היום חבל לקלקל ביום אחד עם איזה 5000 קלוריות
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אגיד לך משהו מניסיון.
כשאני עשיתי חיטוב לראשונה בחיי (בעזרתו של גיל) היה לי יום קבוע של צ'יט- יום שבת הייתי אוכל כל כך הרבה במשך כמה שעות שאני לא אתפלא אם הייתי מגיע ל4000 קלוריות ביום בשקט בשבתות. זה לא פגע לי בחיטוב בכלל, תוך חודשיים וחצי ירדתי 12 קילו הגעתי לאחוז שומן נמוך וזהו אל תפחד לעשות צ'יט טוב
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אני לא יודע מאיזה נסיון אתה מדבר בכלל כנראה שלא היית מגזים בצ'יטים שלך
אני אגיד לך דבר אחד, ציט אחד יכול להחזיר אותך אחורה לא בשבוע אחד אלא בשבועיים של עבודה אז אתה יכול לדרוך במקום או ללכת אחורה בחיטוב וזה לא הבעייה הכי רצינית בציט , מה שהכי גרוע זה שציט אחד גורר אחריו עוד כמה ואז בכלל.... זה הכל בראש ברגע שאתה מחליט שזה חשוב לך לא יהיה ציט אחד אפילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שקשוקה עם 4 ביצים כחלק מהשלמת החלבון היומית לא תיחשב נכון ? בצ'יט כאילו
עם שתי פרוסות לחם קל קטן ושמן זית, 4 עגבניות קטנות וזהו אני חושב זה לא צ'יט נכון ? :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מחשיב יום אחד שלם כצ'ט זה יכול לפגוע בתהליך החיטוב (ההתקדמות שלו), אם פשוט תוותר על ארוחה מסוימת מהתפריט ותחליף אותה נגיד ב2-3 משלושי פיצה, או לאפה זה לא יפגע, ובטח שלא יום שלם רק כדי לאכול בשביל כל השבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא יום שלם אני מתכוון ארוחת צהריים וערב שבערב אני פשוט אוכל איזה 5 שניצלים ו2 פיצות
ובצהריים 2 שניצלים עוף והמון אורז.
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תחשב את הקלוריות בתפריט יומי. נגיד 1700. תכפיל ב7ימים (11,900), זה בסדר לחרוג בין 5-10% מהתפריט, זאת אומרת שאם תאכל פעם בשבוע אסטרה (בנוסף לתפריט היומי) של 550-1200 קלוריות, לא תהיה בעיה, ואחרי כמה חודשי חיטוב זה אפילו יתרום לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא דווקא אצלי זה לא השפיע בכלל. הייתי קם ביום שבת ומשעה 10 בבוקר בערך עד 1 בצהריים הייתי אוכל כל מיני שטויות והמשכתי לרדת במשקל כמו גדול. ובקשר להערה שצ'יט גורר אחריו עוד צ'יטים זה פשוט לא נכון- צ'יט פשוט נותן לך את הפוש לעוד שבוע .
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני קם ב12
וב-12:30-13:00 אני אוכל ארוחת צהריים גדולה. בסביבות 5 אני הולך לאימון ואז חוזר ודוחס המון
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום