|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאיזה גיל מותר לקחת אבקת חלבון למאסה הכוונה גיינר
האם לאדם שאוכל בתזונה מלאה הכוונה פירות ירקות בשר וכדומה דגים כדאי לקחת את זה? אני עלייה במאסה עכשיו ואני בערך 2-3 שבועות התחלתי האם מומלץ ואם בכלל כדאי להתחיל לקחת את זה ? כמה שעות אדם צריך להתאמן כדי להשתמש בתוספי מזון ד"א כל השאלות שלי זה אבא שלי אמר לי לרשום אני עכשיו במאסה הכוונה עולה במאסה כי אני דיי רזה והוא לא ממש מבין הוא חושב שזה לא לילדים וכל זה... עכשיו ניסיתי להסביר לו כצריך בערך לצרוך 100-150 חלבון והרבה פחמימות אבל הוא חושב זה קל אני בערך ביום אוכל בננה-טונה-יוגורט-קוטג'-פירות לרוב בשר/עוף אבל לדעתי זה לא מספיק ואני מתאמן שבועיים-שלוש חזק בבית ואם אני יקנה תאבקה יש מצב אני ילך למכון כושר כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין גיל לדבר כזה ותגיד לאבא שלך שהוא מטומטם..
מזה השאלות המפגרות האלה?! ועצה שלי אחי תבנה לך תפריט מסודר האבקה לבד לא תעשה לך את העבודה בלי תזונה נכונה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בדרך כלל הגישה של המבוגרים שונה לפיתוח גוף... בעיקרון תתחיל בלי אבקה.. זסה לא כזה קריטי מקסימום תלך על חלבון פשוט שזה בסך הכל חלבון. שיבדוק באינטרנט לפי מחקרים וכו אין שום נזק לא מחלבון ולא מגיינר שזה בסך הכלל פחמימה+חלבון ווויטמינים תבנה לך תפריט 1000 קלוריות מעל התחזוקה תיהיה עליה בינונית אבל איכותית אם תקפיד על התפריט.. |
|
![]() |