|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם , היום אני מסיים מאסה ומתחיל חיטוב יום ראשון, אמרתי נעשה פוסט של השינוי.
נרשמתי למכון לפני שנה וחצי בערך אבל לא התאמנתי טוב (בקושי התאמנתי תאמת.. אולי רק בטן) עד לפני 11 חודשים שנכנסתי לישראלבודי. בתחילת הלימודים של י' שקלתי 50. אין תמונה. טוב אז זאת תמונה שלי מלפני 11 חודשים שזה היה בערך בסביבות פורים, שזה הזמן שנכנסתי לישראלבודי והתחלתי להתאמן ברצינות. משקל 58 http://img120.imageshack.us/img120/87/z1oq8.jpg זאת תמונה שלי מלפני 3-4 חודשים משקל 71 ![]() תמונות מהיום , סוף מאסה! משקל 79-80 היקף יד 36 אם אתם רוצים לדעת עוד דברים תשאלו ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח הרג אותי שסינג'רת איזה זקן במלתחות לצלם אותך
ועזוב שטיות תמשיך מסא
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח כן אחי ניסיתי לצלם את לעצמי את הגב ולא יצא ... ותגידו תודה שצינזרתי כי ראו לו תזין חחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי יפה אחי
אני הייתי ממשיך עוד קצת מסה..אולי להיקף 38...ואז מתחיל חיטוב אבל סבבה איך שאתה מרגיש כל הכבוד ובהצלחה ![]() ד"א מה הגובה שלך? ומה היקף מותן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אייל אמזלג אמר שהחיטוב הקצר שהוא עשה גרם לו לעלות עוד, וגם גיל ניסים אמר שהוא גודל הרבה יותר מהר מאז שהוא חיטב (כן יש לי זיכרון טוב) אז נעשה חיטובון חודשים ננסה לרדת ל10 אחוז שומן.. גובה 1.76 מותן עוד לא מדדתי אחי אבל כמו שאתה רואה היא רחבה =( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() בונה אחי איזה שיפור דפקתה כל הכבוד תמשיך להפציץ יוני! כבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי! שינוי מעולה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ותודה אולג יא סוס וגם נימי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() :):):):) אין יוני אחי זה פשוט מצחיק לפני שנתיים ראיתי ילד שחיף אחושרמוטה היה רוח היית עף איתה !
כל הכבוד לך אחי שינוי ענקי סוגד לךךך ![]() ![]() תמשיך ואני מקווה שיצליח לך החיטוב אחי ממש לא קשה אם הצלחת לעלות ככה גם תצליח לרדת כמו שצריך ! בצלחה אחי אתה תותח !
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שינוי טוב, תמשיך עלייה במאסה. משקל 80 יד 36..? מה הגובה שלך..?
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח איזה פרצוף דפק הזקן צאחורה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בונהההההההההה יונייייייייי תותח!!!!!!!!
כל הכבוד! באמת יפה.. סוף הדרך אני זוכר אותך טוחן תפוחים בואוטבוס אני רואה בסוף זה השתלם.. בונה אחי.. כל הכבוד.. אל תוותר.. תמשיך עוד במאסה.. עד לסוף מרץ לדעתי.. אפריל תתחיל חיטוב.. באמת אחי תקח את זה ברצינות כי כשתחטב ךלא יישאר הרבה .. כי סך הכל אתה עידין על אחוז שומן דיי גבוהה.. אז עדיף לך לצבור עכשיו כמה שיותר מסה .. כי תחשוב שבאמת בסוף לא יישאר כ"כ הרבה.. סך הכל יש שומן אי אפשר להגיד שלא.. שיהיה בהצלחה חבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואנה אחי אני משתגע מי אתה לעזעזל עשה טובה שאתה רואה אותי בבצפר או ברחוב תגיד שלום חחח תגיד "אהלן אני זה סבטוחה" יש לי עוד הרבה דרך לעבור.. אני עדיין שחיף... דרך אגב כמעט שבוע בחיטוב כבר ירדתי ל77 וחצי, אבל כנראה בנוזלים +טיפה שומן, ותאמת לא קשה לי בכלל בחיטוב אני אוכל 2000 קלוריות ביום של אימון מה רע ![]() וואלה ותודה כולם.. כמו שאמרתי יש לי הרבה לעבור ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 1.76 הגובה אחי.. כן אני שוקל הרבה ... כנראה עצמות כבדות
יותר מאוחר אני יגיד גם היקף מותן אני מנסה לישון קצת בערב מועדון ואני עייף מת חח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אחלה שינוי,תעשה משהו עם המותן,היא מסתירה את כל הנוף.
המשך כך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() או איזה שחיף היית שיפור יחפה מאוד כל הכבוד תעשה עוד חודשיים שלוש מאסה ואחרי זה חיטוב יעני תעשה באביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שאפו על ה20 קילו, שינוי מרשים
![]() אחי אין מה לחטב, תמשיך מאסה עוד חודשיים לפחות(לדעתי), בהצלחה.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מה להגיד חוץ מתמשיך מאסה ..
אה ושיפר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() מה האחוז שומן עכשיו?
בהצלחה! |
![]() |
![]() |