|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
מבקש תגובות לתוכנית אימון שבניתי לעצמי
התבססתי על התוכנית AB למתקדמים
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 אני מתאמן כ3 שנים. 3 פעמים בשבוע חדר כושר ו 3 פעמים בשבוע אירובי חצי שעה. ( התחלתי עם האירובי לפני כשבועיים ) אני כרגע בתקופת חיטוב. בן 20, 1.90. משקל 95 ק"ג. אני מעדיף לעשות כמה שיותר תרגילים עם משקל הגוף , אז אם יש לכם המלצות לתרגלים נוספים בסגנון אשמח לדעת. להלן התוכנית A חזה שכיבות שמיכה 3*מקס לחיצת חזה עם מוט 4*פרמידה יורדת לחיצת חזה 30 מעלות 4*12 מקבילים 3*מקס פרפר 3*10 כתפיים לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 3X8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3X8 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה 3X8 יד אחורית פשיטת מרפקים פולי עליון כנגד מוט 3X9 פשיטת מרפקים בפולי עליון מעל הראש כנגד מוט 3X12 בטן הרמת רגליים בתלייה 3*15 עלייה משכיבה לישיבה 3*15 B גב מתח 3*מקס פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4X6 פולי רחב לפנים 2X10 חתירה בישיבה על כסא 3X8 פול הובר 3X10 יד קדמית כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3*12 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות 3*8 רגליים פשיטת רגליים במכונה 3X10 כפיפת רגליים במכונה 3X8 בטן בטן רצף 3 דקות סטטית דקה אמות פשיטת אמה כנגד משקולת בודדות 3*15 אני רוצה לדעת האם התוכנית טובה ועובדת על כל השרירים כמו שצריך , בשביל שאני לא יגיע למצב של חוסר פרופורציות. תודה. גיל |
![]() |
![]() |