|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כבר כמה שנים שאחרי ארוחה, לא משנה אם היא קלה, כבדה, לא משנה הרכב הפחמימות - חלבונים - שומנים, תמיד קר לי לאחר ארוחה, לפי בדיקות הדם שעשיתי לא חסר לי כלום וברצוני לדעת מהו הקור הארור הזה לאחר הארוחה וכיצד ניתן להיפטר מזה?תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :|
מצטרף לשאלה...!!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רופא , וזה יכול להיות 10001 ואחד דברים אבל בוא ננסה לנתח יותר את המצב:
1. האם זה קורה רק בחורף 2. מה מצב הפחמימות בתפריט בכללי 3. האם הבדיקות שנעשו היו גם על ויטמנים? 4. האם זה קורה כשאתה אוכל גם משהו חם (מרק , ארוחה חמה וכו') |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אני עומד על 300 גרם פחמימות, וגם שהייתי בחיטוב זה היה ככה וזה לא קשור לדעתי. כל ארוחה אני משתדל לאכול חמה שלא יהיה לי קר, אבל בכל זאת שאני שותה מים בטמפרטורת החדר או כל דבר שהוא לא חם קר לי קר לי אחריו פשוט קר לי לפחות חצי שעה אני סובל מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע מוזר.
לא נראה לי שתמצא לזה פתרון בגבולות הפורום. זה נשמע כמו איזה פגם כתוצאה מבעיה מולדת. תתיעץ עם רופאים. אגב, רק אל תגיד לי שקר לך אחרי שאתה מסיים לאכול מרק חם :-o
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() גם לי יש את זה ולעוד המון חברים שלי זה לא משהו יוצא דופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אחרי מרק רותח לא קר לי, אבל אני לא יתחיל להתבסס על מרקים, אלא אם כן יש איזה מרק חלבון שאני לא יודע עליו הא רן? (ספר לי זה) חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דרך אגב החום גוף שלי כל הזמן נמוך ביחס לממוצע 36.6 זה החום גוף שלי ושהייתי בחיטוב קיצוני הייתי גם על 36-36.2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 36-36.5 זה דווקא הממוצע.
הממוצע שלי דווקא נמוך מהממוצע, בבוקר שאני קם זה בסביבות 35.5 במהלך היום בין 35.8-36.0. זה נקרא מתחת לממוצא. אגב אין עם זה שום בעיה.
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן :-)
תוסיף לזה שקדי מרק בתור פחמימה וסגרנו את כל הפינות :-)
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() עכשיו רציני, יש למישהו מושג מה מקור הבעיה?
ד.א, לאן גולן הבחור הגדול, עומרי טורבו, גל-T , SHIKOLM וכל הישנים נעלמו? בלעה אותם האדמה מה עם the kid רן? :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זרימה של דם מההיקף אל אזור הבטן. בתאבון.
מצטער שנכנסתי למרות שזה "בעיקר למומחים". |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |