|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() מישהו יכל לארגן לי סירטונים או תמונות של מר תלאביב 2005-2006-2007
בבקשה זה דחוף :p תודה לעוזרים ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הבטיחו פה לפני מליון שנה שיסדרו את האתר של www.ironman.co.il וכרגיל דיבורים כמו חול ואנחנו בחיטוב ואין הרבה מה לאכול ובאתר הזה היו תתמונות של כל התחרויות כמעט שבקשתה למרות ש2005 זה קצת ישן אבל 2006 ו2007 בכייף! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל מישום מה האתר הזה עושה לי דיי בעיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי גלעד, איך איך קישרת חיטוב לנושא איך חח
או שעשית חרוז עם המילה חול? שיגע אותך החיטוב יותר מדי נראה לי Xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ^ חחחחחחח גם אני אהבתי את הקישור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט לא יאמן איך אשר פריג' המסריח הזה מסוגל לעשות תחרות בשיא החום ובשיא הקיץ בבריכה מסריחה כשהמתמודדים כבר כמה חודשים ביקושי שותים ואוכלים
פשוט בושה !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() איזה חופרים אתם נו :p
כפרה עליכם תארגנו לי 2006-2007- ואם יש אז גם של 2005 בבקשה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() ...
![]() |
#10 |
|
![]() אין לי כל כך מה לומר אבל רציתי גם כן לכתוב בפונט גדול בשביל להדגיש את הפואנטה ולתת תחושה שאני צועק עליכם דרך המחשב!
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() 0_0
יהאללה ! |
![]() |
![]() |