|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
אהלן חבר'ה אני חדש....
שמי לירון, מתגורר בטירת כרמל, הנתונים שלי:
גיל 17.5 משקל 77 ק"ג גובה: 1.80 מטר היקף יד קר 38.5-39 אחוז שומן 14% מקווה להשתלב בקהילה... בקרוב תמונות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מצטער על הדאבל אבל משהו יכול אולי להגיד לי איפה פה זה הכפתור של העריכה??? אני יודה לו מאוד...
נ.ב בחתימה שלי הייתי היקף 37 אז לא להבהל.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אין עריכה
וממתי התמונה החתימה? שעלית 2 ס"מ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
אחלה אחי ברוך הבא
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עוד fxp boy אני מקווה שאתה כבר לא נגד אבקות ניפוח והקטנת ביצים
טוב אחי בקשר להודעה הפרטית ששלחת לי נדבר באיסיקיו כי אני כבר לא נכנס בכללל לשם 2696134 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא. מקווה שתשתלב ותהנה! (;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() שחר התמונה היא בשבועיים שהייתי לאחר מאסה שבה הייתי היקף 37, כיום אני כבר חודש וחצי במאסה על היקף 39, התחלתי את המאסה על היקף 35.8 שהיה בעיקר מאימוני סיבולת....
וטרקסוס חחחחחחחח כבר רשמתי לך שאני כבר לא נגד אבקות, אישית נמאס לי כבר מ-FXP כולם שם בני 13-14 חחח גם אתה ונמאס כל הזמן לתקן אותם שם עושים יותר מדיי טעויות, רק איזה 8 אנשים בלחץ שם מבינים. נ.ב מצאת לעצמך כבר מכון נורמלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
פשש אני לא מאמין שאתה זוכר חח ולא לא מצאתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חחח נכנסתי לfxp אמרתי אני יחפש תמונות שלך.. 39 היקף וזה סתם רציתי לראות.. מצאתי את זה :
http://i14.tinypic.com/6yxask2.jpg LOLLLL איזה ההיקף הזה בדיוק ? ולמה שאלת שמה עם רואים שיפור ? ב 10 ימים ..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ^^^
חחחחח לאחר 10 ימים הצלחתי לפרוס יותר טוב אז חשבתי שזה שיפור מסתבר שזה שיפור בפריסה, אבל הפריסה השנייה גם לא הייתה משהו יותר דומה לעקמת גב חחח אבל כיום אני יודע לפרוס כמו שצריך.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אהלן אחי
![]() ברוך הבא לפורום! אני רוצה לעדכן אותך שהפורום שממנו הגעתה לצערנו הוא של ילדים קוקסינלים חסרי טאקט או מושג ![]() ![]() אני זוכר הריצו עלי פעם דאחקה שם איתי יונה השחיף ועוד איזה חבר שלו הקינאה אוכלת אנשים היום שזה משהו אחי... בכל אופן שבוע טוב גבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ^^
גם לך גלעד... |
![]() |
![]() |