|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
עקב הפוסט הזה על הטבעי זה יפה כולם להכנס!!!
שתדעו לכם חבר'ה הפורום הזה מדרדר בגלל שאלות מפגרות עשו משהו בנידון!
אל תיתנו לכל הדפוקים מהפורומים של FXP להגיע לכאן אם שאלות של ילדים אם פיגור שכלי, ושמישהו יתן חתיכת דגש לכל המאמרים באתר שאנשים יתחילו לקרוא במקום לשאול סתם דברים מטומטמים ולהיתעקש על שטויות!! וכל מי שקורה לעצמו בודיבילדר חחח ומתחת ל 50 קילו תנו לו באן ![]() על הדרך תביאו באן לכל מי שיש לו הודעות רק בדיבורים כללי ולא בשום מקום אחר ותפקחו תעיניים טוב לא חסרים פה כאלו! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נימאס כבר כוס אמק ![]() אללה סלאמט |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח
איך חיכתי לתגובה שלך בפוסט ההוא.... הפורום בזנות :s.... ולעצלנים האלו אין כוח לקרוא מאמרים...כנס לfxp ותקרא כמה שטיותת...זה כזה עצוב.... לפעמים אני לא מבין את זה...ילד שלא מבין כלום, עונה לאלה של מישהאו תשובה שגויה, ובביטחון כזה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלעד!
"וכל מי שקורה לעצמו בודיבילדר חחח ומתחת ל 50 קילו תנו לו באן על הדרך תביאו באן לכל מי שיש לו הודעות רק בדיבורים כללי ולא בשום מקום אחר ותפקחו תעיניים טוב לא חסרים פה כאלו!" חחחח חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ועכשיו אם להגיד תאכלס באן לא יעזור יבוא אחד טמבל אחר...
צריך להסביר להם שזה לא זה ולסגור תאשכול לדיון.. אחרת סתכלו מה ניהיה מכל אשכול של ילד קטן ועם האלה שכותבים רק בדיבורים אני מסכים למרות שאני מאמין שרוב ההודעות אצלי בדיבורים כמו אצל כולם פה כן גם גלעד .. למרות שבזה אני לא בטוח ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() מי שאין לו וותק של 3 חודשים שלא תהיה לו אפשרות להגיב בפורום "דיבורים כללי" !!
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש צורך בשינויים מסויימים פה אני יהיה הראשון שיודה בזה
צריך לטפל בעניין.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אני חושב שעדיף שלא יהיה אפשר להגיב מעל X הודעות ביום בדיברוים כללי ביום..או שיש אחוז מסויים של הודעות שאפשר לכתוב ביום בדיברוים כללי....כאילו..מי שמגיב יותר בשאקר הפורומים יכול לכתוב יותר גם בדיברין כללי ביום....משו בסיגנון חחח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
זה פותח דלת לספאם מגבלת הודעות וכו' פשוט יהפוך את הגלישה בפורום לפחות כיפית צריך אכיפה יותר טובה ומוגדרת פה וזה דברים שאני מנסה להכניס לפעולה ,ובעזרת השם אתם תראו שינוי בזמן הקרוב מאוד.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר תמשיכו לרדת עליהם ככה יהיה להם פחות אומץ לשאלות מפגרות Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צריך שלא יהיה אפשר להירשם יותר..רק מי שיש לו הזמנה ממישהו אחר..ואז כל מי שבאמת רציני לא יזמין כל טמבל רק מי שבאמת מתעניין/חשוב לו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
ככל שהאדיוט נמצא יותר זמן בפורום ככה הוא קורא יותר, וככה הוא הופך לפחות אדיוט מיום ליום
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהבעיה היא לא השאלה שאתה שואל אלא הדרך שאתה שואל אותה (או חוסר היכולת שלך לאיית )
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() הפתרון הוא פשוט מאד.
כול מי ששואל שאלה שהיא בסיסית ביותר וכול מאמר סוג ז' עונה עליה פשוט לא לענות לא. וכול מי שפותח פוסטים ככה: אני חייב עזרה!!!!!!11 אני אוכל מלאאאאאא ולא עולה במשקל!!!11 למשל אתמול אכלתי 2 חתיכות שניצל!!! מה לעשות???????????????????. פשוט לא ענות ![]()