ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-01-08, 19:57   #1
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

חדר כושר: Life&Fitness
ברירת מחדל כמה שמנסה לא מצליח =/

אנלא יודע מה לעשות בקשר לפיתוח גוף, באמת שאני חולה על לבוא למכון ונגיד בלחיצת חזה כל פעם להוסיף 1וחצי קילו או 2וחצי כמה שאפשר רק לעלות, או לעשות כמה שרק אפשר בקירוב שכמות, להרים כמה שרק אפשר בצורה הכי נכונה שיש, לעשות הכל אם כל הכיף שבעולם, ולבוא אם כל המוטביציה שרק אפשר, ובאמת שיש אנשים בודדים שבגללם אני עוד מצליח לעשות את זה, שהם 2 חברים זהוא, אחד מהחברים פה בפורום, יש לי חברים ששומעים שאני לוקח אבקת חלבון נגיד ישר יגידו שזה לא בריא וזה יפגע בי, וזה ינפח אותי ושאני יפסיק להיתאמן הכל ירד... הייתי בשיעור ביולוגיה אם המורה, אנחנו לומדים על חלבונים, איך שהוא מישהוא העלה שאני שותה חלבונים, קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה,

עכשיו השאלה שלא היא כזאת, אני מנסה ממש לא לתת להערות של אנשים להזיז לי, אבל מה לעשות החברה יכולה להשפיע עליך לרעע ולטובה =/

אני בא למכון, מתחיל להיתאמן ויש תילדים המציקים האלה, הם איתי בשכבה .
הם מציקים הם ישר מתחילים להפריע לך ובכוונה מציקים, כאלה שסתם מבזבזים כסף לבוא למכון =/

ואיי חפרתי =/

עכשיו קיצר סיכום, מה אני יכול לעשות בשביל לא לתת לאף אחד להוריד לי תמוטביציה, אני באמת רוצה לגדול והלתפתח אני מאוד אוהב את התחום, אפילו שאני לא כזה גדול עדיין אני יודע שבפנים אני כן אחד כזה ורוצה להפיק מעצמי את הכי טוב

בבקשה תגובות רציניות,בוגרות ובונות,

שבת שלום פורום ישראל בודי,
ולכולם הצלחה באימונים

No Pain No Gain !
BlueNinja מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:00   #2
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

חכה גלעד בא לפה מרעיל אותך!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:01   #3
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
חכה גלעד בא לפה מרעיל אותך!

אם אתה אומר אני מחכה
[=

No Pain No Gain !
ישן 18-01-08, 20:02   #4
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BlueNinja
אנלא יודע מה לעשות בקשר לפיתוח גוף, באמת שאני חולה על לבוא למכון ונגיד בלחיצת חזה כל פעם להוסיף 1וחצי קילו או 2וחצי כמה שאפשר רק לעלות, או לעשות כמה שרק אפשר בקירוב שכמות, להרים כמה שרק אפשר בצורה הכי נכונה שיש, לעשות הכל אם כל הכיף שבעולם, ולבוא אם כל המוטביציה שרק אפשר, ובאמת שיש אנשים בודדים שבגללם אני עוד מצליח לעשות את זה, שהם 2 חברים זהוא, אחד מהחברים פה בפורום, יש לי חברים ששומעים שאני לוקח אבקת חלבון נגיד ישר יגידו שזה לא בריא וזה יפגע בי, וזה ינפח אותי ושאני יפסיק להיתאמן הכל ירד... הייתי בשיעור ביולוגיה אם המורה, אנחנו לומדים על חלבונים, איך שהוא מישהוא העלה שאני שותה חלבונים, קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה,

עכשיו השאלה שלא היא כזאת, אני מנסה ממש לא לתת להערות של אנשים להזיז לי, אבל מה לעשות החברה יכולה להשפיע עליך לרעע ולטובה =/

הם מציקים הם ישר מתחילים להפריע לך ובכוונה מציקים, כאלה שסתם מבזבזים כסף לבוא למכון =/

ואיי חפרתי =/

עכשיו קיצר סיכום, מה אני יכול לעשות בשביל לא לתת לאף אחד להוריד לי תמוטביציה, אני באמת רוצה לגדול והלתפתח אני מאוד אוהב את התחום, אפילו שאני לא כזה גדול עדיין אני יודע שבפנים אני כן אחד כזה ורוצה להפיק מעצמי את הכי טוב

ולכולם הצלחה באימונים
באמת תשים זין על כולם אם אתה אוהב את זה שים זין על כולם !
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:06   #5
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

הדבר הכי חשוב שלמדתי מהפורום, זה לשים זין.
לא לחשבן, אז שיגידו, מה אכפת לך?

בדיוק השבוע בכיתה איזה ערס אחד בא אליי "אתה עדיין לוקח את האבקות האלה?" אז אמרתי לו שכן, והוא חידש לי ושאל:"אתה יודע שזה יעשה לך זין קטן?", אז אמרתי לו "כן אני יודע...", לא נכנסתי איתו לויכוח ולא כלום.

אחר כך כך חברה שלי באה אליי ואמרה לי שחברות שלה שאלו אם לא אכפת לה להיות עם מישהו שלא יוכל לספק אותה :):):):).
ברור שחברה שלי מבינה שזה חרטא, והסבירה.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:08   #6
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
אחר כך כך חברה שלי באה אליי ואמרה לי שחברות שלה שאלו אם לא אכפת לה להיות עם מישהו שלא יוכל לספק אותה :):):):).
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:09   #7
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

ציטוט:
הדבר הכי חשוב שלמדתי מהפורום, זה לשים זין.
לא לחשבן, אז שיגידו, מה אכפת לך?

בדיוק השבוע בכיתה איזה ערס אחד בא אליי "אתה עדיין לוקח את האבקות האלה?" אז אמרתי לו שכן, והוא חידש לי ושאל:"אתה יודע שזה יעשה לך זין קטן?", אז אמרתי לו "כן אני יודע...", לא נכנסתי איתו לויכוח ולא כלום.

זה גם נכון, אני משתדל ומנסה ואני כלכך רוצה כן להצליח וכן להוכיח לכולם שאני יכול! אבל אני לא יודע יש לי התקפות מוטביציה כאלה ולפעמים הכל יורד במכה אחת =/

No Pain No Gain !
ישן 18-01-08, 20:14   #8
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
זה גם נכון, אני משתדל ומנסה ואני כלכך רוצה כן להצליח וכן להוכיח לכולם שאני יכול! אבל אני לא יודע יש לי התקפות מוטביציה כאלה ולפעמים הכל יורד במכה אחת =/
עכשיו תגיד לי, באמת מפריע לך שאיזה ערס שחיף קנאי יחשוב שיש לך זין קטן?
אז יחשוב..

בקטע הוא, שהם גם אוהבים להגיד את זה כי הם רואים שזה מפריע לך, זה כמו "נקודה תורפה" שלך או יותר נכון הדבר שבו אתה שונה מכל החברה, אז הם מנצלים את זה.
אם תגיד להם "טוב" ולא תתן יותר מידיי יחס זה יוציא להם את כל העניין מלהזכיר את זה.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:15   #9
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

ציטוט:
עכשיו תגיד לי, באמת מפריע לך שאיזה ערס שחיף קנאי יחשוב שיש לך זין קטן?
אז יחשוב..

בקטע הוא, שהם גם אוהבים להגיד את זה כי הם רואים שזה מפריע לך, זה כמו "נקודה תורפה" שלך או יותר נכון הדבר שבו אתה שונה מכל החברה, אז הם מנצלים את זה.
אם תגיד להם "טוב" ולא תתן יותר מידיי יחס זה יוציא להם את כל העניין מלהזכיר את זה.

תאמת לא חסר לי מה להגיד לערס, יש אחד שכל שבוע אומר לי לפחות פעם אחת ואני תמיד אומר לו את אותו משפט, "אני אולי לוקח אבקות, אבל אני בחיים עשיתי ויעשה מה שאתה לא תעשה כל החיים ", ואז הוא שותק

No Pain No Gain !
ישן 18-01-08, 20:17   #10
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

הספורט הזה עושה לך עור של פיל ,תמיד יהיו אנשים טיפשים ובורים שיעקצו ויצחקו עליך
שים זין ,תתרכז במטרות שלך ,בשאיפות שלך ,במה שעושה לך טוב
"להיתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" וזה תופס בעיקר בתחום שלנו.

בנוגע לעקיצות,בפעם הבאה שמישהו יגיד לך שאבקות יעשו לך זין קטן ,תזכיר לו שעדיין זה יהיה יותר גדול משלו

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:20   #11
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
הספורט הזה עושה לך עור של פיל ,תמיד יהיו אנשים טיפשים ובורים שיעקצו ויצחקו עליך
שים זין ,תתרכז במטרות שלך ,בשאיפות שלך ,במה שעושה לך טוב
"להיתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" וזה תופס בעיקר בתחום שלנו.

בנוגע לעקיצות,בפעם הבאה שמישהו יגיד לך שאבקות יעשו לך זין קטן ,תזכיר לו שעדיין זה יהיה יותר גדול משלו
חח אוקייי אהבתי את המשפט [[= נשתמש בו, ותודה לכולכם ואממ מחכה לעוד קצת תגובות שיתנו מוטביציה [=

No Pain No Gain !
ישן 18-01-08, 20:30   #12
imported_NIR_B
חבר פעיל

כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים

קודם כל
אם אתה באמת חושב שאבקות זה לא טוב אז אל תיקח
אם אתה חושב שזה טוב אז תיקח ותשים זין על מה שאחרים אומרים
אני אישית לא מבין באבקות וכל זה ככה שאני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת

ומי שמציק לך יותר מידי כנס בו פעם אחת ואז הוא לא יחזור על זה כבר
imported_NIR_B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:36   #13
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

אצלי בשכבה בודדים מתאמנים במכון וגם הם סתם משלמים למכון כסף ולא יועים מה הם עושים אני עובד עם ציוד פחות ממינמילי ומגיע לתוצאות הרבה יותר גדולות וכך זכיתי לכינוי "סופר שריר" חחח אז הרבה באים אליי ואומרים לי הכל בגלל האבקות ניפוח האלה
ויש ילד אחד אפילו שקורא לי סטרואיד חח
ישן 18-01-08, 20:48   #14
Alon Big Guy
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Alon Big Guy

אוהד, כבר אמרתי לך שלא לשים לב למה שאנשים אומרים לך במכון שאתה נראה ככה וככה.
לך יש מטרה מסויימת על תשים לב למה שאנשים אומרים,ובקשר למוטיבציה פשוט תנסה לעבוד עם שותף לאימונים עם הוא מרים נגיד יותר ממך אוו נראה יותר גדול וחטוב יותר ממך זה נותך לך דחף לנסות להשתוות עליו.

ולקצר,חברים שמנסים להוריד לך את המוטיבציה כל הזמן זה לא חברים!
Alon Big Guy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 20:58   #15
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus
אצלי בשכבה בודדים מתאמנים במכון וגם הם סתם משלמים למכון כסף ולא יועים מה הם עושים אני עובד עם ציוד פחות ממינמילי ומגיע לתוצאות הרבה יותר גדולות וכך זכיתי לכינוי "סופר שריר" חחח אז הרבה באים אליי ואומרים לי הכל בגלל האבקות ניפוח האלה
ויש ילד אחד אפילו שקורא לי סטרואיד חח
ואני אייל חלבונים [יש לי שייק מסתורי רק אחדות זוכות]
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 21:05   #16
TheGift
חבר פעיל

ציטוט:

ואיי חפרתי =/

ולכולם הצלחה באימונים
מה זה השטויות האלה?

1) מה אכפת לך מה אומרים על אבקות חלבון כול עוד אתה יודע שזה בולשיט?
2)מה קשור מורידים לך את המוטיבציה? עם כול הכבוד, אתה עוד ילד שהולך למכון כושר, שומר על תזונה וכו', אתה לא איזה אחד שמתחרה או משהו כזה. אתה עדיין מתחיל, לא עברת עדיין הרבה דברים בספורט הזה ולכן המוטיבציה שלך צריכה להיות גבוהה - יש לך דרך ארוכה לפניך.
ומה זה הופך אותך לשונה מאחרים שאתה הולך למכון כושר? מה זה מכון ליווי?
יש כאלה שהולכים לחוגים אחרים, כמו שיחה, טניס, כדורגל, דוקים אנערף מה?!
3) ילדים מציקים לך במכון???
4) אם אתה מרגיש כ"כ מורעל וגדול בפנים, אז מורות\ ילדים קטנים שמקשקשים על אבקות חלבון לא צריכים לגרום לך לכתוב פוסט כזה.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 21:18   #17
BXL
חבר פעיל

עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה

אחי אל תקשיב לאף אחד!!
היה לי סיפור דומה,בתחילת השנה התחלתי להתאמן,כולם אמרו עזוב הוא יפרוש עוד שבועיים וזה והוא סתם שחיף הוא לא יגדל (דוגרי הייתי ממש ממש שחיף) כל הזמן ראו אותי בתור שחיף ואמרו הוא סתם חלש הוא לא יתפתח הוא גם עצלן הוא לא ישקיע בחדר כושר,לפני שבוע בערך הורדתי חולצה אחרי שיעור ספורט וכולם התפלאו ועשו פרצוף כזה=>
בנות התחילו לבוא אלי בהפסקות הופה מה זה הקוביות האלה,ותעשה שריר ביד וכאלה..כמובן שעוד לא גדלתי למימדים גדולים (למרות שבשכבה שלנו אין ממש מפתחי גוף מקצועיים בוא נגיד את זה ככה חח) אבל עדיין השינוי הענקי שחל בי בכמה חודשים האלה פשוט הדהים את כולם,תעשה אותו דבר,שים זין על כולם פשוט מאוד ובקיץ תוריד חולצה בים ואני רוצה לראות שמישהו ידבר בכלל.
BXL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 21:41   #18
shahar-king
חבר פעיל

הסמל האישי שלshahar-king

עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar-king שלח הודעה דרך MSN אל shahar-king

תאמין לי אני מזה מבין אותך אח שלי תמיד יורד עליי אתה בחיים לא תיהיה באדי בילדר אין לך ת'גנים וכל מיני דברים ותאמין לי באותה שניה הוא לפעמים מצליח לשכנע אותי אבל ברגע שאני במכון כל המוטיבציה חוזרת אסור לוותר אחי בתוך כל בן אדם שרוצה ויש לו מוציבציה נמצא באדי בילדר קטלני כמו רוני תיהיה בעולם שלך בכלל אל תשמע מה הם אומרים ובסוף תזיין את כולם בתחת!!!
ישן 18-01-08, 21:45   #19
yonip
חבר פעיל

הסמל האישי שלyonip

חחחחחחחחחחח דיון דפוק
לא שיש לי כל כך הרבה במה להתגאות
אבל חבר שלי קורא לי אדון חלבון חחחחחחחח
yonip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-08, 21:47   #20
סהר!
חבר פעיל

תשמע אל תשים לב לאף אחד שמבלבל לך ת'מח
בעניין האבקות כמו שמישהו אמר כאן בא לך ונראה לך נכון תיקח לא בא לך ונראה לך לא טוב תפסיק ותאכל טונה\קוטג או מקור חלבון אחר כלשהו.
ולערס שאמר לך בעניין האיבר מין
תגיד לו כשאתה מודד את הזין לפי האורך אני מודד לפי הרוחב.
הוא כבר ישתוק (:
שיהיה בהצלחה!!!!!
סהר! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה