|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מישהו יודע של מה התאריך גיוס 1.4?!?!?
שינו לי את זה ואני יודע שנחל מתגייסים ב19.3!! יודעים לאן הגיוס של ה1.4?!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פה לא מופיע שום דבר משום מה:
http://www.shavuz.co.il/recruit/arti...=766&secid=715 אולי עבדו עליךך?(1 באפריל חח)
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() גיל אולי עבדו עליך ואתה איתי ב2.4?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() ביררתי.. הם כנראה בכוח רוצים לשים אותי באלקטרוניקה..
כוסעמק............................................ ........ כמה שלא שיגעתי אותם לא עזר כלום.. אני מגיע ב19.3 (גיוס נחל) ומתגייס אם הם רוצים או לא
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() להקת נח"ל 2008-2009!!
אללה גיל!!תומכים בך!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
חוץ מלנגן מידי פעם על העצבים אני לא יודע לנגן על כלום בטח ובטח שלא לשיר גדוד נחל ואני אנסה לעבור את הגיבוש יחטיות אני אלך ללשכת גיוס ואני אפתח להם ת'תחת עד שיגייסו אותי לנחל אם לא אני לא מתגייס בכלל
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככה צריך ולא לפחד מכלום . לא להתפנות בבקום -את המשפט הזה תכניס הכי חזק לראש ותעשה את זה ,על תכנס בטעות לשוק ,כי ינסו לכנעה אותך שאחרי זה תוכל וכל החרטא הזאת ..אתה לא ...לא בצורה יפה לעבור . בקיצור על אבל על תתבפנה בבקום ואז הכל יסתדר לך!
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
הבעיה גם שהם רוצים לגייס אותי ב1.4 והגיוס לנחל הוא לפני זה.. ב19.3 אז הם יכולים להגיד לי "פספסת את המועד אתה יכול לחכות עד הגיוס הקרבי הבא ביולי אם אתה רוצה"
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
:):):):) הייתי בסערת רגשות.. לא הבנתי צחוקים
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן הם יגידו לך לחכות בנתיים באיזה חור של גו'ב או לך תידעה איפה לגיוס ...עם בכלל אז יגסו אותך לנחל אחרי זה ...
ועל תחשוב איך להתנהג תתנהג כרגיל וכאשר אתה תיראה שצועקים עליך או מתנהגים אילך בגסות וכו'... תידע להגייב ...... תתחיל לשלוח להם מעכשיו מכתבים ,להתקשר אליהם (תאמין לי שב5-10 פעמים הראשונות שתתקשר אליהם זה לא ממש יעזור עם בכלל יענו לך שם ,לרוב לא עונים בכלל או שתפוס).... או שפשוט תילך לשם כל יום אבל ממש כל יום לא משנה מה יגידו ולך ותגיד שאתה רוצה להקדים ,ללכת לנח"ל או שאתה לא מתגייס בכלל לצבא ואתם תפספסו חייל מורעל מעולה וכ'ו וכו'.. תחשוב עוד על דברים חכמים להגיד ........בקיצור..
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור לא רואים אותך בבאקום
![]()
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() 16/3 בא'ח גולני הנה אני בא!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי ב16 למרץ אבל יש לי הקלות ת''ש3 ואני ב2לאפריל.
שהבנתי זה כלל צהלי שמשם בדרך כלל הולים למ''צ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
liberman_730@hotmail.com
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תומר מתי השיער יורד מתי ? אני מציע לך בזמן הקרוב ככה שיהיה לך קצת זמן להתרגל, תעשה את זה יומיים לפני הגיוס, יהיה לך יותר מידי שינויים בבאת אחת שאתה לא תדע מה נפל עליך.
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
1. בינתיים לא יורד, אני במשא ומתן עם הצבא בקשר לשמור עליו על אורך מלא 2. אם הוא יורד (מה שאני ממש מקווה שלא, כי לגדל בחזרה זה 3.5 שנים, וזה אומר שרק בגיל24-25 אני יוכל להיות עם השיער שוב) אז זה איזה שבוע שבוע וחצי קודם, כי אני תורם אותו לחולה סרטן במידה ואני מסתפר, ביררתי עם האגודה למלחמה בסרטן הכל מסודר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המספר שלי זה 195846679 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() אלה הגיוסים בתאריכים האלה והקרובים להם:
http://yehida.co.il/modules.php?name...606a9754e1816b בהצלחה!!