|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה התחלתי להיתאמן כבר חודש וחצי סגרתי על תוכנית אימונים עכשיו נתתי לעצמי מטרה כל שבוע לעלות משקל 2.5 בחזה ובגב חודש כבר עובד מעולה! עכשיו העלתי שוב השבוע משקל ועשיתי אימון היה יחסיתת קשהה ההצלחתיי אבל בסוף האימון ראיתיי שחור בעיניים ממש הרגשתי שגמרתי את כל הכוח שלי אימון אחר כך אותו דבר אותה הרגשה רק טיפ טיפ הרגשתי יותר חזק ופחות קושי השאלה שלי האם זה בסדר להיתאמן עד כאב וחולשהה שכזאת? או שפשוט להוריד משקל (כל אימון התוכנית אימצונים שלי עד 10 חזרות ואני בישביל לבדוק שהמשקל מתאים לי עושה 11 חזרות לדעת אמרו לי שככה עושים בשיביל לדעת אם לשאיר תמשקל או להוריד)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע חמוד זה לא נכון להגיד לעלות כל שבוע 2.5 ... כי אתה עולה בכוח ובמשקל והיחס משתנה .. שתגיע למשקלים גבוהים יותר יכול להיות שבאימון אחד תעלה פתאום באיזה 5 קילו זה גם קורה .. וגם יש מצב שיהיה לך אימון חלש אז אם באת עייף ובאותו יום אתה לא ממש במיטבך זה לא הגיוני שפתאום תעלה ב2.5 נכון ? אז אל תלך לפי נוסחא , תעשה תמשקל שלך אם אתה מרגיש שאתה יכול אז תעלה ואתה גם מתחיל אז לאט לאט לא מהר מדי , ובנוגע למה שהיה לך כנראה העמסת , אל תהרוג את עצמך באימונים , תתאמץ אבל לא עד כדי כך ....
נ.ב הכי חשוב שתקפיד על תזונה תקרא מאמרים ושיהיה לך בהצלחה מקוה שעזרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר כל עוד אתה מסיים את כל הסטים ובסט האחרון מגיע לכשל אבל קרוב לחזרה הסופית וכמובן לבצע את התרגיל כמו שצריך אז אתה יכול לעלות משקלים.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבוד עד שאתה לא רואה בעיניים!!!
|
![]() |
![]() |