|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום לכולם.
אני עכשיו בתקופה שאני עושה עליה במסה, אוכל הרבה וזה... רציתי לשאול האם יש טעם לעשות לפחות אימון אירובי 1 בשבוע? כי אם אני בעלייה במסה אני לא רוצה לשרוף קלוריות,נכון? בעצם בשביל מה אז לרוץ אם אני עולה במסה- מחוץ לשמירה על הכושר הגופני? - בינתיים אני שומר על הכושר שעתיים ספורט בשבוע בבית ספר. שלא תבינו, אין לי בעיה לרוץ בחדר כושר (עד עכשיו תמיד רצתי 1-2 בשבוע על הליכון 3 ק"מ), השאלה אם אני צריך לעשות זאת בתקופה של עלייה במסה? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בריאות נטו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה...
אני כרגע רוצה לעלות כמה שיותר במאסה ולגדולל אז אם אני ירוץ נגיד פעמיים בשבוע ריצה קצרה של ספרינט זה יהיה בסדר ? בשביל הכושר, סיבולת לב ריאה ? ואני כרגע עם תוכנית תזונה של מאסה אז יש משו שאני אצטרך לשנות או להשאיר הכל כמו שהוא? כי אני לא רוצה לרזות ואני די מחוטב חח 1.83 72 ק"ג % שומן 9-10 ככה אז מה אומרים? המטרה היא לגדול אבל להישאר בכושר כי כרגע אני לא רץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד טוב לעשות אירובי לא משנה מסה או חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה לא עונה על השאלה אח שלי.
כמה פעמים בשבוע לעשות? 2 זה מספיק? ריצות קצרות או ארוכות? מהירויות? הקטע הוא שאירובי גורם לך לרדת במשקל והמטרה היא לעלות .. שני הדברים די מנוגדים לא? חחח אז איך מומלץ לעשות את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() בעיקרון תעשה כמה שאתה רוצה פעמיים בשבוע זה מצוין במאסה ...
פשוט תשלים בערך את הקלוריות שהוצאת בריצה ....נגיד רצת שעה סתם דוגמא הוצאת 500 קלוריות תחזיר אותם באיזו שהיא צורה... וארוכות או קצרות זאת החלטה שלך בעיקרון היתי מציע לך ארוכות לעבוד על סיבולת זה חשוב .. |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אם תאכל מספיק ותיהיה במאזן חיובי אין סיבה שלא תוכל לעשות אירובי 1-3 פעמים בשבוע (לא יותר מזה) גם בתקופת מסה,בעצימות בינונית לא גבוהה מדי,כלומר,אפשר ריצות ארוכות גם בריצה קלה יחסית ולעבוד על סיבולת לב ריאה חזק אין שום בעיה עם זה.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה נחשב עצימות בינונית? לרוץ על 10 קמ"ש למרחק של 2.5-3 ק"מ זה טוב? זה עצימות גבוהה מידי? חלשה מידי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אין לי ממש מושג בקמ"ש אבל אם זאת ריצה קלה יחסית (כלומר לא ספרינט מטורף) אז זה אחלה אפשר אפילו 4 ק"מ.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קלוריות בערך שורפים בריצה של 4 ק"מ על מהירות בינונית יחסית ... לא מהירה ולא נמוכה מדי.
מישו יודע? הקטע הוא שיש לי חילוף חומרים מהיר .. אני 1.80 על 72 ק"ג %9-10 אז אני לא רוצ לאבד יותר מדי קלוריות שיהיה לי קשה להחזיר אותם במשך היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |