|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() חזה - לחיצת חזה במוט
יד קדמית - אן פה כל כך מה לבחור חח הרמת משקולות רגילה יד אחורית - בפולי גב - פולי עליון, למרות שגם חתירה זה אחלה כתפים - שונא הכל בלאט.. הכי טוב הרמת משקולות לפנים בעזרת משקל בפולי ולא דאמבל רגלים - תאומיםםםםםם אחושרמוטה הכי קל והכי טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה השטות הזו ???
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה כול הסקרים המוזרים האלו ????
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() רגליים - סקוואט
גב - דדליפט, בנט אובר וחתירה פולי עליון חזה - חזה עליון עם דאמבלים ובנצ' בלי שיפוע כתפיים - לחיצה מקדימה יד קדמית - פטישים יד אחורית - פולי עליון עם מוט V\חבל אבל הכי הכי אני אוהב לעשות שראגס עם מוט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() רגליים - סקוואט
גב - פולי עליון/t-bar חזה - מקבילים:x כתפיים - מיליטארי פרס יד קדמית - כפיפות מרפקים עם כבל של פולי תחתון יד אחורית - דומי מקבילים בעזרת 2 ספסלים עם משקולת עלייך
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יאללה בשביל התפוד נזרום
רגליים- ברור שסקוואט גב - הייתי מת לעשות פולי אבל אין אז אני לא אוהב שום דבר חזה - בנצ' שליטה כתפיים- לחיצה מאחורי הראש יד קדמית - כפיפה עם מוט רגיל יד אחורית - לחיצת חזה צר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() חזה - בנץ' פרס שיפוע שלילי דווקא הכי כיף לי. לא יודע הזווית נוחה לי.
גב - בנט אובר ראו ללא ספק. פולי אני דווקא די תותח אבל לא אוהב ... קדמית - W בעמידה... הוציא ממני את הקולות הכי מוזרים אי פעם. אחורית - פשיטה בפולי... כתפיים - רק מיליטרי פרס... כל השאר גובלים במציקים. רגליים - סקוואט, איך לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() רגליים - סקאוט
גב - פולי עליון כתפיים - דחיקה צרה בסמיט בישיבה בייספס - מכשיר כפיפה חזה - מכשיר דחיקה טרייספס - דחיקה מוט אחיזה צרה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים - סקוואט
גב - Tbar חזה - לחיצת חזה עם משקולות בודדות כתפיים - מוט חופשי מאחורי הראש יד קדמית - כפיפת מרפקים בשיפוע יד אחורית - אין תרגיל מועדף |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים - סקוואט \דדליפט
גב - בנט אובר רו \ טי באר ידיים - קדמית - כפיפה עם מוט, אחורית - בנץ' אחיזה צרה חזה - לחיצה עם דאמבלים שיפוע רגיל כתפיים - מלטרי פרס |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חזה - חזה עליון דאמבלים#!#$!$!@$!@
גב - Row רגלים - כמה שזה גיי אני מתלבט בין סקוואט לפשיטת רגלים חחחחחח כתפים - לחיצת כתפים עם מוט בסמית מלפני הראש (זה מילטרי< ? ) Biceps - מוט W Triceps - פשיטה יד-יד חולה על זה כמה שלא מחשיבים אותו בתור תרגיל טוב אני מרגיש תאחורית שלי נקרעת בו בואנה איזה דיון מוטיבציה חחחח גרמתם לי לחכות לאימון מחר! שבוע אחרון של מאסה בא לי לבכות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חזה- לחיצת חזה שטוח במוט
גב- טי באר שליטה רגלים- שונא הכל כתפיים- לחיצה עם משקולות בייספס-כפיפה עם מוט בעמידה טרייספס- פשיטה בפולי עליון
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חזה- לחיצת חזה שטוח במוט
גב- בנט אובר רוז רגלים- סקוואט רגיל כתפיים- לחיצה מאחורי הראש. בייספס-כפיפות מרפקים עם תמיכה של שולחן יד יד. טרייספס- דחיקה צמודה בבנץ'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים - סקוואט
גב - בנט אובר + פולי חזה - עליון עם מוט שטוח דאמבלס כתפיים - לחיצה עם דאמבלים טרייספס - לחיצה צמודה \ פשיטות בפולי בייספס - כפיפות עם מוט (אולימפי בד"כ)
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חזה-בנץ' מין הסתם
כתפיים-לחצה בישיבה !!!אחד התרגילים!! גב-אני אוהב הכל , אני חולה על אימוני גב ![]() גב תחתון-זוקפי גב חח סתם ניראה לכם דדליפט קלאסי !!תרגיל חדש אצלי אבל אני חולה עליו! רגליים-אין על סקוואט חופשי כמובן טריספס- פושטי מרפקים בקבל ביספס- כופפי מרפקים עם מוט W בעמידה בטן-שונא לעבוד על בטן , אבל אם כבר אז כפיפות בטן בשיפוע עם משקולת מאחורי הראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |