|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני כבר איזה שבועיים בחיטוב לא מסודר, בלי תפריט מסודרת, אימונים לא סדירים כי גשם אין גשם וכו..
נישבר הזין ואני עצבני מהתהליך. אז החלטתי יום ראשון להתחיל מחדש אבל בצורה מסודרת. אני שוקל 81 קילו, הגובה שלי הוא 186 ס''מ, בערך 18% שומן. חשבתי ללכת על התפריט הזאת ארוחת בוקר – 0700 1 גביע קוטג' חצי אחוז שומן 3 פרכיות אורז 1 ירק כלשהו ארוחה 2 10:00 3 פרכיות אורז 5 פרוסות פסטרמה דלת שומן 1 כפית שמן זית 1 מלפפון ירוק + חסה ארוחה 3: 13:00 2 לחם קל 3/4 טונה במים 1 ירק כלשהו 1 כפית שמן זית ארוחה 4 16:00 2 פרכיות סלט ירקות קטן (03 ירקות) 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן חצי כף חלבון מי גבינה + 1 כפית גלוטמין 17:30 אימון 19:15 סיום אימון 1.5 כף חלבון מי גבינה + 4 תמרים + 1 כפית גלוטמין 2030 2 פרכיות סלט ירקות קטן 2-3 ירקות 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 2330 1 טונה במים 1 כפית שמן זית 3 ירקות אבל יש איזה תחליף לפריכיות? אני מעדיף שלא לאכול את הדבר הזה (לא שיש לי בעייה ) פשוט בבית לא הכי עוזרים לי עם החיטוב שלי. לא חשוב, יש תחליף ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אני לא לוקח שום תוסף מזון שכתוב בתפריט אבל אני יתחיל לקחת אפדרין בשבוע השני של החיטוב
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקיצור עוד לא עשית חיטוב...
אתה מתחיל חיטוב... שיהיה בהצלחה ! ותחליף לפריכיות יש לך לחם קל , לחם מחיטה מלאה... לא חסר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תחשב את כל הקלוריות של התפריט שלך קודם.
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תחשב ערכים.. פסטרמה כדאי לך להחליף ברוסטביף למשל, כי פסטרמה מעובדת יותר.
לחם קל כמו שאמרו רק תדאג שיהיה מחיטה מלאה. בלילה עדיף במקום טונה חלבון שמתפרק לאט, תנסה לשים איזה יוגורט. שים לב שיש לך 300 גרם חזה עוף ביום וזה דבר לא זול, אתה יכול להחליף את אחת הפעמים עם טונה למשל, גם פחות טרחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רוסביף? סליחה על הבורות אבל זה חזה בקר?
מאיפה אני קונה את זה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ, סלחו לי על הבורות - אבל קראתי את התפריט שלך וכל זה... מי שבתקופת חיטוב אמור לאכול בסביבות שעות הלילה המאוחרות? כי הבנתי שלאכול אחרי 9 בלילה זה לא הכי נכון, או 10 לא משנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לגרנות, כי את התפריט לקחתי מהאתר \:
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אין בעיה עם לאכול בלילה. מומלץ לא לאכול הרבה פחמימות כי אתה כבר לא בפעילות, אבל בהחלט מומלץ ואף הכרחי לאכול חלבון שמתפרק לאט.
רוסטביף.. בסופר, איפה שקונים פסטרמה. גם בטוח שתאהב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ביצים וחלב מתפרקים לאט לא ? עדיף לפי דעתי לסגור את היום עם איזה שתי ביצים וסלט קטן
|
![]() |
![]() |