|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מסוגל לבלוע את השמן זית זה מגעיל אותי בצורה אני כמעט מקיא
![]() יש משהו אחר שאני יכול לקחת במקום השמן זית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() וודאי
חמאת בוטנים,אגוזים,שקדים,טחינה,זייתים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמן זית זה שומן איכותי
אם אתה מחפש זה תחילף אז שומן איכותי שזה חלק ממה שזה שמעלי רשם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם להיות מדוייקים ולהביא באמת תחליפים לשמן זית מסדרת אומגה 9 אז: 1. זרעי כרוב הנפוס 2. זרעי חרדל ויש עוד המון פשוט לא רוצה להפחיד אותכם ![]() בעיקרון חומצות אומגה 9 לא חיוניות לגוף כי הוא מייצרן בעצמו לעומת אומגה 3 כדוגמה , אבל יש להם חיוניות רבה לעור , חיזוק מערכת החיסונית , הפחתת טרשת עורקים והרשימה עוד ארוכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה הכל חרטא,אומגה 9 יש מספיק בתפריט סטנדרטי של מסה,כנ"ל 6..אומגה 3 כדאי לתסף..חשוב. אפרופו אומגה 3 שהוא חשוב..לי אישית זה מעלה את הריכוז..זה ידוע אבל ככה המלצה לתלמידים שגובלים בריטלין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומגה 3 ידוע מאוד בסגולותיו אחד מהם זה ריכוז , אישית זה ממש עוזר לי עם העור היבש במיוחד בחורף אני מרגיש שינוי משמעותי ורואים את זה כשאני מפסיק להתווסף בזה את החזרה לעור יבש ומסריח. יש המון לוגים באינטרנט של אנשים שלקחו 30+ גרם שמן דגים ביום (בצורה של סירופ יש כזה בארה"ב כל כף 15 גרם אומגה 3 וזה בטעמים יש לימון תפוז ועוד כמה ממש נחמד חבל לא מצאתי בארץ) , ואמרו שהעור שלהם השתפר פלאים כמו כן עוד כמה דברים בדרך שאפילו משחות וכדורים במשך שנים לא הצליחו לעשות , לדעתי 30 פלוס גרם אומגה 3 ביום זה קצת מוגזם ואני לא הולך לעשות את זה אבל להשאר בטווח של ה6-10 קפסולות 180/120 ביום זה ריאלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() האומגה 3 מוריד לחץ דם,ומוריד את רמת הטסיות בדם בנוסף.זה אומר שפצע יתאחהעד פי 40-60 מהזמן של בן אדם רגיל שלא צורך כמעט אומגה 3.
מדען אחד עשה מחקר,הוא אכל בכל יום את המזון של האסקימואים כדי לגלות למה אין להם כמעט מחלות לב. בתחילת הניסוי הוא עשה לעצמו חתך קטן ובדק כמה זמן עד שזה יתחיל להתאחה,בתחילה לקח לפצע הקטן שהוא חתך דקה-דקה וחצי.סוף הניסוי לקח לפצע 50 דקות.וגם הלחץ דם שלו ירד משמעותית. הוא אכל רק דגים ושומן של כלבי ים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בריא
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Nop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() מי שמחליף שמן זית באגוזים או בזרעי פשתן למען השם,
דינו כמי שלא מניח תפילין ועובד אלילים זרים וחשוכים. הזהר והשמר לך בני היקר לפני שאתה מחליט להחליף את סם "החיים" בעבודה זרה לך. ![]() הייתי פה בכבוד. מר שמן זית |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ::
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תתרגל בהתחלה כולם נגעלים
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בקשר לוויכוח שהתפתח פה, אני מסכים עם טאוס, העיכר שומן אחותי. אבל אם אתה רוצה תחליף באמת טוב זה אבוקדו
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שמן זית הולך טוב עם סלט חסה. תנסה.
|
![]() |
![]() |