|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תקשיבו עשיתי לי תפריט טוב ( אני חושב)
אני אוכל ממנו כבר 3-4 ימים בערך ועליתי 2 קילו ולא עליתי ב % שומן זה טוב? אגב אני בדרך כלל אוכל הרבה ובקושי עולה במשקל ועכשיו עם התפריט עליתי 2 קילו שבשבילי זה נדיר חח ואם אפשר עוד משהו אני בן 16 ואני שוקל עכשיו 52 כמה קפסולות של אומגה 3 אני צריך לקחת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב שעלית 2 קילו בארבע ימים בלי לעלות באחוז שומן
עזוב שגם ב3-4 ימים בשביל לעלות 2 קילו צריך לטחון כמו מטורף. בתכלס אם אתה חושב שעלית 2 קילו שריר ב3-4 ימים האלה = לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ככל הנראה עלית ברמת הנוזלים התת עוריים כי לעלות 2 קילו בשלושה ימים לא אפשרי.
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תקישבו אני לא סתם ממציא לא משעם לי בחיים...
אני אומר לכם לפני כמה ימים שקלתי x ואחרי איזה 3-4 ימים עליתי 2 קילו אם אתם רוצים דיוק 1.87 קילו אבל זה לא הקטע כמה קפסולות של אומגה 3 אני צריך לקחת? סיקס פאק אמרתה משהו עם הנוזלים אז אין לי מוסג במה עליתי שרירים נוזלים או כול דבר אפשרי אחר אני רק יודע שאני עליתי על המשחק והיתי 2 קילו יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לך תחרבן ותשתין תוריד בגדים שרשראות צמידים..תשקול את עצמך שוב.
מסת שריר נקי אפשר לעלות עד חצי קילו בחודש.. כמובן שאחרי כל תקופה העליה יותר קשה כי יש פחות גירוי תקרא מאמרים האתר הראשי http://www.israelbody.ord ובקשר לקפסולות 2-3 ביום עם האוכל בתנאי שאתה מתאמן כמובן אם לא אז 1-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תאמינו לי אתם לא מבינים עברית.......................
אני לא יודע אם עליתי בנוזלים או במסת שרירים אני יודע דבר אחד שאני עליתי במשקל לא מאינים בעיה שלכם.... אין לי אינטרס לשקר כי לא יצא לי מיזה כלום אני רק משתף אותכם ולזה שמעלי זה בסדר אני עושה חרא ופיפי אם זה מה שמעניין אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שאתה מנסה לעבוד עלינו..האמת גם לא אכפת לנו
אולי אתה פשוט מטעה את עצמך ואני רק מנסה לעזור לך. ודרך אגב אל תשקול את עצמך כל יומים פעם פעמיים בחודש מספיק ומביא מוטיבציה גדולה יותר מאשר ליראות גרם יותר כל יום |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תיראה יום ראשון הלכתי להתאמן שקלתי 49 חח אני רזה אין מה לעשות
ואתמול ביום חמישי שקלתי 51 התחלתי להקפיד ולאכול ביום שני אז תעשו תחישוב ותיגדו לי כמה זה יוצא ואיזה מישהוא מר לי שכניראה עליתי בנוזלים אבל זה לא משנה לי העיקר עליתי במשקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בטח גם לא נישקלת באותו המשקל אחי אף אחד לא יכול לעלות בשלושה ימים 2 קילו אין דבר כזה גם שומן ובטח אבל בטח שלא שריר
צריך לאכול 3000 קלוריות ביום מינימום כדי לעלות 2 קילו וגם אז אם אבל רק אם תעלה אז זה רק בשומן בטח שלא בשריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כולם מאמינים לך הקטע הוא שזה לא שריר זה נוזלים כמו שאלון אמר זה כל העניין למי שלא הבין גם מה הוא אמר...
דבר שני קח 2 אחד בוקר עם הארוחה אחד ערב עם הארוחה וזהו...