|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מחיר עד 30 אלף , מה אתם מציעים ?
שנתון 1997-8 מינימום חשבתי על הונדה סיויק .. תציעו יש פה חברה שמבינים בזה ![]() עריכה: לא מכוניות קטנות כמו 5 דלתות וזה שונא אותם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פולו קטלנית אתה יכול להביא במחיר הזה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פולו אוטו לא משהו האמת, הונדה האג'בק \ סיאט איביזה זה האפשרויות לדעתי.
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תקנה אחי האג'בק שנת 94 יהיה לך פצצה באחריות אני אומר לך! זה אוטו פוזות ומהיר אחי.. יש אותו לחבר שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 323 lantis אוטו פצצה אחי
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא משתלם לקנות היום שנתון 95 -
המחרים יורדים בצורה מטורפת ואחר כך לא תוכלו לכסות אותו ישל י חבר מכוער שקנה B.m.w שנת 93 כמו של הערבים ירד לו המחיר בעשריה הוא אוכל תכובע עכשיו ... קנו משהו עם שוק , תחשבו על העתיד לא רק על היום
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ב30 אלף תוכל להשיג משהו יותר טוב משנת 97-98
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() האוטו לאבא שלי למי ששאל (ולי כמובן :} )
להאצ'בק אין הרבה בארץ אז בגלל זה החלקי חילוף שלו יקרים או שאין חלקי חילוף אנערף ככה אבא שלי אמר לפורד ורנו וכל הצרפתיות והגרמניות בעצם הוא אמר שהוא גם לא מתקרב. יש פה מישהו בפורום שמוכר משהו במחיר הזה שנתון מעל 98 ? ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי לפי מה שאתה מתאר לך על איביזה... אבא שלי הביא יונדאי אקסנט 2000 בסביבות ה34 אחלה אוטו שבעולם.... אני מרוצה ממנו למרות שנסיתי לשרוט אותו על משהו אחר אבל אני מרוצה....