|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה מפריע להתאוששות גדילה וכה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשן בפנאן שלך אחי, זה לא מה שיפריע לך לגדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() לי אישית לא מפריע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() זה כמו סיגריות,זה הורג אותך מבפנים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה פה איזה מישהו אני זוכר שאמר אם הוא מעשן ביום של אימון זה דופק לו תאימון
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח איזה חארטות עלק..מפריע ביום של אימון..זה אתה מפריע לעצמך לא יותר מזה.
נרגילה לא מפריעה לשום דבר אני מעשן הרבה והמון יש לי נרגילה משלי ואני פותח כל יום ראש או כמה ראשים אפילו וזה לא הפריע לי..עזבו שעכשיו אני לא מתאמן אבל בכללי אני לא רואה אתזה בתור משהו שיקשה על האימון זה ממש חרטא. חוץ מזה מי שזוכר תמשתמש דנדין החייל הקרבי הסוסון שהגיב פה היינו מדברים ביחד באיסיקיו וכל אחד מספר מה הוא מעשן כרגע בנריגלה שלו הוא מעשן המון וגם אחרי אימון ככה בכיף ומי שזוכר תגוף שלו זה לא נראה כאילו שזה הפריע לו או משהו. קיצר סתם חרטא |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היי זה בסדר
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() אין כמו ירוק במסה....
אחרי זה אתה אוכל את הבית ואת אמא שלך מרוב שאתה רעב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() באנגים בא לי בטוב דווקא עם האימונים..
וגם סיגריות ולא מפריע כלום תאמינו לי ובחיטוב כשאני עושה את האירובי זה בהתחלה מפריע אבל שמשפרים את הכושר זה כבר לא מזיז אין מה לדאוג.. אבל אין מה לעשות לא בריא לעשן |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אז עובדה, אולי אצלך זה לא בגלל שאתה עושה אירובי, או שמעשן פחות זמן\תדירות נמוכה יותר, אבל זה כן יכול לגרום להתאוששות איטית. פעם-פעמיים בשבוע לא יהרוג ולא יורגש אני מאמין.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בקשר למעשן פחות זמן אני מעשן מכיתה ח' תדירות נורא גבוה מעשן 3 פעמים ביום כל פעם 2 ראשים..זה לא בדיוק מעשן קל ![]() אתה בטוח שהבחורצ'יק מהמכון שלך מעשן נרגילה ולא סיגריות\סיגרים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() דיברתי על סיגריות, אבל שיהיה לך ברור שאין הרבה הבדל, חוץ מזה שסיגריות הרבהיותר נגיש.
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
נרגילה זה סיגריה לפעמים יותר מזיקה אבל לא פוגעת בכושר הגופני כמו סיגריה. העשן בנרגילה נקי יותר מהסיגריה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
נרגילה זה סיגריה לפעמים יותר מזיקה אבל לא פוגעת בכושר הגופני כמו סיגריה. העשן בנרגילה נקי יותר מהסיגריה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, טוב אין בזה, אז למה סתם?! ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני למדתי להפריד
אני מעשן קבוע ווינסטון וגם מדי פעם גראס וזה בזמן האחרון לא ובאנגים גם שטויות כל עוד אתם לא לוקחים הכל מעבר לפרופורציות זה בסדר פיתוח גוף זה רק תחביב תחביב אהוב במיוחד אבל אני לא מיתחרה ולא חושב להיתחרות אני מיתאמן בשביל עצמי ובשבי ל הכיף האישי שלי נטו |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() להפיל ראש אחרי אימון נופל עלייך מנצ'ס מטורף אתה טורף את כל הבית
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מעשנים