|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() מענין אותי לדעת
כי אני מתאמן יחסית חדש וכבר אני מרגיש ירידת חשק לפני שנרשמתי למכון התרגשתי וזה חח אמרתי איזה כיף עכשיו כבר ירד החשק למרות שזה באמת חשוב לי מה שנותן לי מוטיבציה זה שאני בא למכון קודם כל יוצא מהמעלית שומע תרעש של התרגילים זה מכניס בי חשק חח מה עוד שנותן לי מוטיבציה זה שאני מצליח להעלות עוד 10 קילו באיזשהו תרגיל ולהגיע למספר חזרות נורמלי עם המספר קילו החדש מה שקצת מבאס זה שאני רואה אנשים שהם קטנים מימני גם בגיל וגם בגוף ונגיד מרימים יותר קילו מימני בחזה .. זה תאמת מבאס למרות שאנינ יודע שרק התחלתי להתאמן רציני ואני עוד יגיע גבוהה אבל עדין לחשוב שזה יקח כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה קושי זה מבאס גם לשמור על תזונה נכונה זה קשה מאוד מסה הרבה יותר קל מחיטוב ואני בחיטוב כל כך הרבה פעמים אני נמצא במצבים שאני רואה חברים,משפחה אוכלים דברים טעימים ואני בחור אחד שהיתי חי על מתוקים ודברים כאלה פשוט ממש מתגרה לאכול גם והרבה פעמים לצערי אני גם אוכל בסופו של דבר :| בקיצור מה מביא לכם את המוטיבציה? ואני מבקש תשובות קצת יותר מקוריות משאני חושב על זה שאחרי כל המאמץ בסוף יהיה לי גוף יפה כי כולם יודעים את זה אבל תמיד תמיד תמיד באמצע אתה נשבר איפשהו ואן לך תחשק ללכת לאימון.. למרות שאתם יודעים שבטווח הרחוק זה שווה.. מה אתם עושים כדי שיבוא לכם המוטיבציה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לראות ילדים מהשיכבה שלי ולהגיד לעצמי "מזל שאני כבר לא נראה ככה"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() פידבקים מהסביבה וציצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעת שקודם כל אף ערס צעצוע לא יכול לדבר איתך וגם שאם יהייה מישו כזה שידבר לא יפה אז הוא כבר לא ידבר בכלל
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() למה אני משקיע?מה גורם לי מוטיבציה?הומואים שיש להם מה להגיד מאחורי מחשב כל הירידות של הקוקסינלים שפותחים משתמש חדש בישביל להגיד משהו לא נעים או לרדת עלי זה רק מחזק אותי מה עוד שאני מסתכל על תמונות מפעם ורואה תהתקדמות ![]() סרטונים של פיתוח גוף בYOUTUBE לראות אנשים שעשו שינויי משמעותי והתקדמות יפה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומניות לחימה עוזרים לך כשאתה הולך מכות. פיתוח גוף עוזר לך לא להיכנס לקטטות מראש... בשנתיים האחרונות לא היה לי מיקרה אחד שבו פרצוף מפחיד+ דחיפה קטנה לא סיימה "קרב" וההוא ברח... קצת חבל האמת...
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח יפה אפי זה כל הזמן מה שאני אומר בנדם שניראה גדול מראש אף אחד לא ינסה להתחיל איתו
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה שגורם לי להשקיע בתזונה זה האימונים, וההיפך.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שינוים של של אנשים ..סירטונים..
וקנאה אבל קינאה חיובית מישהו הוריד אותי בהורדת ידיים לדוגמא אני רק מחכה לשניה שאני יתחזק ויוריד אותם עם 2 אצבעות.. או נגיד כמה מעפנים שעושים פוזות כי הם יותר חזקים או סתם בשביל הבנות :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() להגיע לגוף מטרה רצוי
|
![]() |
![]() |