|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תפריט לחיטוב מה עוד אני צריך לעשות??
לשמור על התזונה הזאת ופשוט להתאמן רגיל?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיאטה ואירובי לא הולכים לחוד רק ביחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומז"א אירובי ריצה\הליכה או שיש עוד משהו?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יוגב הוא רק מתחיל חיטוב זה לא שהוא בחודש האחרון או משהו וצריך משהו קיצוני...
יוגב תשלב אימונים כמובן אחרי כל אימון או בנפרד תן 30-35 דקות של אירובי אירובי זה הליכה או ריצה מה שמתאים לך מה שאתה יכול.... תמיד תעלה בזמן כמו שעולים במשקל ככה גם בזמן...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בחדר כושר יש הליכון
תתחיל בריצה ממש קלה ותעלה תמהירות ותנסה כמה שיותר להגיע ככה ל50 ריצה כמה שיותר זה שורף יותר ויותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין תשובה..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 40-45 דקות אם אתה יכול לרוץ ברציפות זה ממש טוב. אם זה קל לך תעלה מהירות ואם זה קשה תוריד מהירות. אני ממליץ לך לעשות 5 דקות הליכה, ואז לרוץ 40~45 דקות על מהירות 9.5~10, זה מה שאני עושה וזה שורף בערך 600 קלוריות. בנוסף אני גם עושה סקי 35 דקות אחרי האימון האנארובי.. אבל זה כבר עם ממש בא לך להפציץ בארובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע... אני לא הייתי מציע לך ישר להתחיל עם שעה של אירובי אני מאמין שאתה מתאמן 3 4 פעמים בשבוע לעשות שעה של אירובי נגיד 3 פעמים בשבוע זה נחמד אבל שאתה תגיע למשל בחודש האחרון של החיטוב ותצטרך לקצץ בתפריט ולהגדיל את האירובי אתה תצטרך לעשות יותר אירובי נגיד 4 פעמים בשבוע ולהגדיל את הזמן כי עם הזמן אתה כל הזמן עולה בזמן חח זה כבר יגיע לך להמון זמן אירובי של שעה וחצי וזה כבר סתם סיוט...
עדיף לך להתחיל 4 פעמים בשבוע אירובי 35 דקות וכל פעם לעלות עד שבחודש האחרון אני מאמין שכבר יהיה לך 5 פעמים בשבוע של שעה או יותר וזה מצווין... קח לתשומת לבך :} בהצלחה !
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו בחרמון אין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אחי הרגת אותי, סקי זה מכשיר שדומה מאוד לאליפטי ( האמתי אני סטלן אני עושה אלפיטי)
ההבדל ביניהם זה שלאלפיטי יש גם כאלה לידיים ולסקי אין, או שזה ההיפך ואני ממש סטלן... בכל זאת זה מכשיר בחדר כושר, ואני עושה את זה עם הידיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא בא בשביל להוריד במשקל אלא רק לחטב.. אני רוצה לשרוף רק סוכר ושומן טיפה טיפה לא משהו רציני.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() יש פה חלק שמדברים כזה שטויות תאמין לי לך תקרא את המדריך לחיטוב וזהו השאלות והתשובות של אנשים פה רק יפילו אותך בשביל מה יש באתר את המדריך לחיטוב בשביל
עלק '' תרוץ שעה '' אם לא עושים משו בהדרגה נופלים תמיד תראה איך מתחילים במדריך
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() eliyhaoo
ביחית אחי חאלס להמליץ לאנשים לרוץ 40 דקות רצוף על מהירות 10 כי אן הרבה שיכולים ככה זה לא קל בכלל ואם אתה מצליח סאחה לך בכל מקרה אחי, עם תפריט טוב ו 4 שעות אירובי חזק בשבוע אתה תגיע לתוצאות בימיוחד שאתה לא שמן אלא רוצה להוריד רק קצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |