|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() חבר שלי מתאמן איתי במכון קיצר הבנאדם סוס רצח יש עליו מאסה מטורפת במיוחד בידיים כתפיים וחזה
הוא גם על אחוז שומן נכון 9-10% .עכשיו שאני רואה אותו מתאמן הוא בכלל לא מרים הרבה משקל למשל יד קידמית שמניחים את היד על ספה כזאת ועושים יד יד הוא עושה 17 קילו שאיך שהיד שלו נראית זה יחסית משקל קל יש לו בייספס עם מאסה ומחוטב יפה ובקשר ליד אחורית הוא עושה צרפתית עם 10 קילו כל צד+המוט ששוקל 8 קילו=28 קילו ויש לו טרייספס מטורףףף מעוצב יפה ועם מאסה אחושילינג וגם בבטן הוא בקושי מאמן אותה ויש לו ריבועים יפים רצח מעוצבים יפה ובולטים עכשיו השאלה שלי איך זה שהוא נראה ככה מנופח ומעוצב יפה והוא מרים קצת משקל יחסית לאיך שהוא נראה? (סוס) |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מאסת שריר לא בהכרח מעידה על כוח.
#3 |
משתמש פעיל
|
![]() שכחתי לציין שהוא לא אוכל מסודר עם תפריט אוכל מה שבא לו מתי שבא לו
|
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() יש מצב זה גם גנטיקה?
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() יש מצב..
ותגיד קשה לו עם המשקלים כאילו הוא מתאמץ או שרואים שקל לו והוא יכול הרבה יותר?גם אצלי היה פעם חברה שניראים כמוני או יוצר ואני מרים בהרבה יותר מהם..יש פה עניין גנטי קטן.. |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני מכיר אנשים שלא אוכלים לפי תפריט, ולא מנסים לאכול הרבה, אבל הם פשוט אוכלים בריא- 2-3 ארוחות בשריות+פחמימות ביום. בכל מקרה, בלי שום קשר, נשמע סתם בן אדם עם גנטקה טובה...
![]() |
#7 |
|
![]() תלוי מה זה סוס בשבילך כמו שנראה לי
בתמונות ובמציאות אנשים נראים שונה, כנראה אתה לא רגיל לראות אנשים גדולים במציאות |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הוא משתמש באבקות חלבון? כי אם כן זה מסביר הכל. אבקת חלבון מביאה לך מראה נפוח אבל זה לא באמת שרירים בגלל זה הוא חלש
מבין אחי? |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונראה לי toxicity צודק הוא לא כזה גדול כמו שאתה מתאר אותו כי אתה פשוט רגיל לראות אנשים גדולים רק בתמונות הוא גם לא נשמע כזה גדול 30 קילו פרנץ' פרס ו17 יד קדמית כל צד זה לא הרבה. אבל יכול להיות סתם אחד עם גנטיקה טובה. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם את הקטע של הניסיון שהשרירים צוברים, גם אתה תיראה בן אדם ענק שלא היתאמן באופן קבוע, בדחיקת חזה הוא לא יצליח לעבור את 50 קילו, אבל תוך שבועות ספורים בילבד הוא יגיע כבר לפוטנציאל שיש לו.
ביגלל זה מיתאמנים מתחילים עולים מהר מאוד במישקלי עבודה
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() נפח שריר לא מראה כמה השריר חזק,מה שכן מראה זה צפיפות השריר (בערך)
|
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |