|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מי מכם קרא אתמול את הכתבה על אלי האנה ב"זמנים מודרנים" של ידיעות, אבל שורה אחת משם הייתה מטומטמת במיוחד.
"במטבח המאובזר מקרר תעשייתי, שיכול להכיל את כמויות האוכל האדירות שבעל הבית צורך כדי לשמור על ממדי גופו: 150 קילו, מתוכם רק שני אחוזי שומן ". איי איי העיתונאים של ימינו. איך לא מתביישים לכתוב דבר כזה..
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחח 2 אחוזי שומן.
הוא גבינה לבנה ![]()
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התשקורת ...
![]() |
#4 |
|
![]() רציני..? איזה עלובים.
חוץ מזה שאם אלי האנה היה 150 קילו חטוב, עזוב 2% בוא נגיד על 4-5%, הוא היה באולימפיה.
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() הוא באמת ענק והמון כבוד מגיע לו
אבל אין צורך להגזים...150 קילו על 2% ? היבתלבלו קצת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() הוא עומד למות נראלי מכל ההזרקות שהוא מזריק לעצמו חולה הבנאדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות זו התקשורת של ימינו כותבים דברים בלי לדעת שום דבר בנושא ולהטעות אנשים תמימים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שום דבר חדש בתשקורת שלנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תגיד גבר,שאלה קטנה אם אתה יודע שאלי האנה בוא לא נגיד "עומד למות" זה פשוט גס ומגעיל והבן אדם קורא פה בפורום והתבטאות כזאת ממש לא לענין! נגיד יהיה קצת מצונן "מההזרקות שלו" מאיפה אתה יודע את זה?סטרואידים פוגעים בגוף האדם? תראה לי הוכחה,קח לדוגמא את הסטרואיד "טרנבולון אנטט" במה הוא פוגע? למה ואיך הסטרואידים פוגעים? או שאתה אחי מאלו שישר ירשום "זה עושה זין קטן ודופק תגוף וזהו" בכל מקרה אל תבין אותי לא נכון..אני לא רוצה להעליב אותך או משהו,פשוט זה נישמע טיפשי שאנשים ישר קובעים משהו מבלי לברר קודם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() פעמיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גלעד מה אתה מתייחס?
סתם חמור בן 12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() לא משנה..
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי הם התכוונו שהכמות של האוכל זה 150 קילו אוכל שיש בהם רק 2 אחוזי שומן אולי...
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מתעצבנים?
הכותב בא להראות לקורא ההידיוט את הרמה שהוא הגיע. אם הוא היה כותב שהוא שוקל 95 קילו על 10 אחוז שומן, זה היה יותר טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
זה מטעה את הקורא, וזה רק נגרר ונגרר, למה לרשום כתבה אם אין לך מושג מהחיים? שיעביר איזו ביקורת או משהו, לוודא שהוא לא מחרטט.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם אוהבים לרדת לאנשים לחיים זה משהו, מה אכפת לכם שכתוב בעיתון שהוא על 2% שומן?
אתם מקנאים? יאללה תשתחררו ממנו שיכתבו גם שהוא כמו דנונה 0% שומן למי אכפת?