|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני זוכר שכתבת שהורדת את המקודדים של ה-DivX והמובי מייקר הפסיק להתקע לך.
איך אני מעיף את ה-DivX הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() או מתפריט התחל, או שאתה נכנס ללוח בקרה --> הסר תוכניות/Remove Programs
אצלי זה הופיע בתור DivX Bundle, לא יודע איך זה אצלך כי זה תלוי גם בגרסה. אבל אתה לא תוכל לעבוד בלי מקודד וידאו, אתה חייב איזה מקודד, אני התקנתי את Storm Codec תנסה לחפש להורדה, אם לא תמצא אני אנסה לחפש (אצלי זה פשוט בא עם הוינדוס שהורדתי). תגיד, אתה דובר רוסית נכון? איך אני לעזאזל שולח פה הודעה פרטית? http://rutube.ru/ איכשהו הצלחתי להירשם לשם כמו עיוור שמגשש באפלה, אבל איפה ההודעות הפרטיות שם?! ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() וואלה מוזר, אני לא מוצא שם שום דבר שקשור ל-DivX..
יש לי מגה-קודאק, ה-DivX יאנו כלול בתוכו? הדיבאקס המעאפן הזה תוקע את המובי מייקר בצורה לא נורמלית (ואני צריך את המובי רק כדי לחתוך קובץ מסויים שלא נכנס לסוני וגאס). אני לא יודע לקרוא ולכתוב רוסית, אבל בכל מקרה אני לא רשום לשם, וחיפשתי עם הבבילון את המילים "הודעה/ות" "פרטי/ות" ולא מצא שום דבר. בטח הודעות פרטיות זה רק לרשומים מן הסתם לא? בטח עוד מעט יכנס לפה מישהו שיודע לקרוא רוסית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() יכול להיות שאין לך בכלל מקודדים של DivX? אין אתה יודע בעצם שיש לך DivX? אצלי אני ידעתי כי אני בעצמי התקנתי אותו וכשהוא תקע את התוכנה אני ידעתי בודאות שזה בגלל ה-DivX כי היה לי כזה אייקון קטן של DivX במגש המערכת שכל הזמן קפץ והשתגע בזמן שהמובי מייקר עבד.
חחח לא יודע למה הייתי בטוח שאתה רוסי, משום מה זכור לי שכתבת פה הודעות ברוסית ודיברת פה עם אנשים ברוסית. באמת לא חשבתי על זה שאנשים לא רשומים לא יראו את ההודעות הפרטיות, LOL, אני אעשה צילום מסך ואפתח על זה אשכול מחר (שזה בעצם היום).
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ויש לי מגה קודאק. נכנסתי לתיקייה הראשית ומחקתי את ה-Divx וזה עדיין ממשיך להתחרפן ולהתקע. ואני אוקראיני, ומבין רוסית +- ..אבל לא יודע לקרוא או לכתוב (וזה גם רוב אלו שמדברים שמדברים לא יודעים). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אז תעשה חיפוש על הדיסק הקשיח שלך דרך תפריט התחל, תריץ את המילה "DivX" ותראה אם עולות תיקיות רלוונטיות. תזהר רק לא למחוק תיקיות של סרטים וכל מיני כאלה כי כשמתקינים דיביקס אז בדר"כ כלל גם מותקנות תיקיות כאלה לשמירה של קבצי מדיה, ואם קיימות אצלך כאלה תיקיות אז הן יעלו בתוצאות החיפוש.
אם זה לא יעבוד, אז תנסה איכשהו "לתפוס" את האייקון הזה במגש המערכת ולהיכנס למאפיינים שלו או משהו דומה כי לאתר איפה הקודק הזה מותקן.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אוקיי מחקתי בטעות את כל הקודאים, אבל התקנתי שוב. עכשיו בהתקנה יש לי אופציה לסמן מה לבטל ומה לאשר. אני מבטל את כל ה-DivX, אבל יש גם Xvid ..גם אותו לבטל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא את ה- Xvid תשאיר, זאת שיטת קידוד אחרת.
תנסה אבל לבדוק לפני ההתקנה איך המובי מייקר עובד בלי המקודדים שמחקת. הלכתי לישון, בהצלחה. ![]()
![]() |