|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתרגיל דחיקת חזה כנגד מוט בשכיבה אני עושה 4 חזרות הראשונה היא חימום במשקל מאוד נמוך
ולאחר מכן אני מעלה בהדרגתיות את המשקל כל סט אני מבצע 10 חזרות. עכשיו השאלה שלי עם עדיף להוריד בחזרות ולעלות במשקל כי אם בסט האחרון אני עושה 4 חזרות אני מסוגל לדחוק בערך 20% יותר והשאלה היא מה יותר אפקטיבי. כמובן זה לא שאלה של חיטוב או מסה. פעם המליצו לי לעבוד בשיטה של 10 8 6 4 חזרות אבל אני לא מרגיש שאני קורע את השריר מה אתם אומרים ???
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הסיבה שאתה יכול לדחוק יותר היא wave loading
שזאת אומרת שאחרי שאתה "מרגיש" משקל כבד מע' העצבים מתעוררת (זה בגדול) לדעתי השיטה הכי טובה זה להתחיל עם power rack lockout אחרי חימום קצר עם שכיבות שמיכה (ככה 10-20 חזרות עדיף עם קפיצה לא משהו רציני) אז להביא פירמידה הפוכה . לככה 3-2 סטים ואחרי זה דרופסט ממש ממש גדול , כשכל פעם שאתה עובר את ה10 חזרות אתה מעלה משקל דווקא. (תעשה את זה במכונה) וסך הכל 10 חזרות לא משנה איך וזה יביא לך פאמפ מאוד חזק וימתך את השריר וזה עוזר מאוד למהירות של ההתאוששות ( אבל מביא יותר נזק להאתושש ממנו) ומעודד גדילה ע"י כניסה של דם בעצם כל זה חלק מHSS-100 של קריסטיאן ט'יבילטו שזאת תוכנית מצויינת לבודיבילדרים